18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αίσιο τέλος στη διαμάχη της Scarlett Johansson με τη Disney για την ταινία “Black Widow”

    Αίσιο τέλος δόθηκε στην κόντρα της γνωστής σταρ Scarlett Johansson με τη Disney, που είχε ξεσπάσει με αφορμή την ταινία “Black Widow”. Η διάσημη ηθοποιός είχε καταθέσει αγωγή με την κατηγορία της παραβίασης των όρων του συμβολαίου της. Όλα ξεκίνησαν όταν η εταιρεία αποφάσισε να προβάλει την ταινία όχι μόνο στους κινηματογράφους αλλά και στη συνδρομητική πλατφόρμα streaming Disney+. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τη Johansson, να επηρεαστεί η αμοιβή της που συσχετιζόταν με τα εισιτήρια που θα έκοβε η ταινία από την αποκλειστική της προβολή στο cinema. Η Disney από την πλευρά της υποστήριζε ότι δεν υπήρξε καμιά παραβίαση του συμβολαίου.

    Τέλος καλό, όλα καλά!

    Παρόλα αυτά, η χρυσή τομή βρέθηκε. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως η ηθοποιός δήλωσε χαρούμενη, συμπληρώνοντας: «Είμαι απίστευτα υπερήφανη για τη δουλειά που έχουμε κάνει μαζί τα τελευταία χρόνια. Έχω απολαύσει ιδιαίτερα τη δημιουργική σχέση μου με την ομάδα. Ανυπομονώ να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας τα επόμενα χρόνια».

    Στην ταινία της Marvel Studios “Black Widow”, η Scarlett Johansson υποδύθηκε τη Νατάσα Ρομανόφ ή Μαύρη Χήρα που αντιμετωπίζει τις σκοτεινότερες πλευρές του παρελθόντος της όταν μπλέκεται σε μια επικίνδυνη συνομωσία. Την καταδιώκει μια δύναμη που δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να την καταστρέψει. Έτσι αναγκάζεται να παλέψει με ό,τι έκανε ως κατάσκοπος και τις διαλυμένες σχέσεις που είχε πριν γίνει Εκδικήτρια.

    Διαβάστε επίσης: 

    Squid Game: Στο μικροσκόπιο η σειρά του Netflix που προκάλεσε… παραλήρημα! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles