22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ακόμη πιο αποκαλυπτικές διαρροές για τα Google Pixel 3 και Pixel 3 XL (videos)

    Στις 9 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση των Google Pixel 3 και Pixel 3 XL από την Google, ωστόσο, δε χρειάζεται να περιμένετε έως αυτή την ημερομηνία, καθώς οι διαρροές που αφορούν τις συσκευές είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρες.

    djEuGMV9WPXo8DJVJi4Se8-970-80

    Τώρα, έχουμε στα χέρια μας και το επίσημο marketing video της Google που αφορά το Pixel 3 XL, όπως επίσης και ένα hands-on video από έναν Ρώσο Youtuber, ο οποίος, μάλιστα, συγκρίνει το Pixel 3 XL με τον προκάτοχό του Pixel 2 XL.

    DlMzKy_XgAAIODZ-1-840x574

    Τα Google Pixel 3 και Pixel 3 XL, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, θα διαθέτουν τον επεξεργαστή Snapdragon 845, Adreno 630 GPU, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο και κάμερες 12.2MP+8MP.

    Η οθόνη του PIxel 3 θα φτάνει τις 5,4 ίντσες ενώ του Pixel 3 XL τις 6,7 ίντσες με ανάλυση 2960×1440 pixels και τεχνολογία OLED. Όσον αφορά την μπαταρία, η χωρητικότητά της θα είναι 2.915mAh και 3.430mAh αντίστοιχα, για τα δύο μοντέλα.

    Φυσικά και οι δύο συσκευές θα τρέχουν το Android 9.0 Pie, τη νέα έκδοση του λειτουργικού της Google.

    mysmartprice-pixel-stand-pixel-3
    Το stand ασύρματης φόρτισης των νέων Pixel σε φωτό που διέρρευσε

    Από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι η δυνατότητα Tap To Wake, που επιτρέπει στο χρήστη με double tap να ενεργοποιήσει την οθόνη και με διπλό πάτημα στο Power button την κάμερα. Με παρατεταμένο πάτημα του Power button, θα λαμβάνετε ένα screenshot, ενώ θα μπορείτε να ανοίξετε το notification panel με swipe down στον αισθητήρα αποτυπωμάτων που βρίσκεται στο πίσω μέρος.

    Υπάρχουν πολλά ακόμη swipe gestures για διάφορα camera modes, ενώ στις κάμερες των συσκευών υπάρχουν και AR χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα να σκανάρονται διευθύνσεις email απευθείας από business cards και η δυνατότητα με tap σε μία ψηφιοποιημένη διεύθυνση email να ανοίγει απευθείας νέο παράθυρο στο Gmail.

    Όπως μεταφέρει ο Ρώσος Youtuber Rozetked στο video του, το Pixel 3 XL διαθέτει το ίδιο “αποτύπωμα” με το Pixel 2 XL με σημαντικά ωστόσο μεγαλύτερη οθόνη, ενώ έρχεται με βελτιωμένη απτική ανάδραση. Η κάμερα του επιπλέον προεξέχει περισσότερο από την οπίσθια επιφάνεια.

    Στις 9 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη θα ανακοινωθούν οι δύο συσκευές, οπότε και θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles