21.5 C
Athens
Σάββατο, 30 Μαρτίου, 2024
More

    Αλήθεια σε τι κόσμο ζούμε; Chicken nugget που μοιάζει με crewmate από το Among Us σε δημοπρασία στο eBay!

    Κατά καιρούς έχουμε δει να πωλούνται για χιλιάδες δολάρια και να δημοπρατούνται τρελά αντικείμενα στο eBay που πολλές φορές σε κάνουν να αναρωτιέσαι για το που βαδίζει η ανθρώπινη φύση. Και μπορεί σίγουρα να έχουμε δει πολλά κατά καιρούς, όμως νομίζω ότι ένας χρήστης ονόματι Polizna το… τερμάτισε, καθώς ανέβασε σε δημοπρασία ένα chicken Nugget από τα McDonald’s (ξέρετε τις γνωστές σε όλους μας κοτομπουκιές που είναι πεντανόστιμες αλλά τόσο… ανθυγιεινές) που βρίσκεται στις ειδικές συσκευές του BTS combo meal, το οποίο επειδή μοιάζει με crewmate από το Among Us (περισσότερα για το φαινόμενο του gaming μπορείτε να μάθετε εδώ) συγκέντρωσε το ενδιαφέρον δεκάδων χρηστών, με την τιμή αγοράς του να φτάνει στο διόλου ευκαταφρόνητο πόσο σχεδόν των 100.000 δολαρίων.

    Ναι, μπορεί να μοιάζει με πρωταπριλιάτικο αστείο, όμως έχουμε αρχές Ιουνίου και κάποιος θέλησε να αποσπάσει λεφτά με αυτό τον τρόπο από τους τρελούς bidders του eBay, οι οποίοι ξεπέρασαν τους 180 στον αριθμό! Μάλιστα, το γεγονός ότι ο επίσημος λογαριασμός του Twitter του Among Us, ανέβασε την προαναφερθείσα δημοπρασία, οδήγησε σε μια φρενίτιδα άνευ προηγούμενού. Το αποτέλεσμα ήταν τo eBay να γεμίσει με δεκάδες ακόμη πωλητές, οι οποίοι επιχειρούν και εκείνοι να πουλήσουν τα δικά τους chicken nugget που μοιάζουν με crewmates από το Among Us. Δεν γνωρίζουμε εάν όλοι αυτοί αστειεύονται ή απλά… τρολάρουν, αλλά όπως και να έχει αυτό το γεγονός αποδεικνύει και πάλι αυτό που λέμε… «Σημεία των “digital” Καιρών»! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles