17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Αλλάζει “χέρια” το remake του Prince of Persia – Η Ubisoft Montreal αναλαμβάνει την ανάπτυξη

    Το Prince of Persia: The Sands of Time Remake αποτελεί έναν τίτλο που αναμένουμε εδώ και χρόνια αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής έχει καταντήσει σαν το «γεφύρι της Άρτας». Εκτός από τις αναβολές που από το 2020 διαδέχονται η μία την άλλη, τώρα έγινε γνωστό ότι η ανάπτυξή του αλλάζει “χέρια” και περνά από τα στούντιο Ubisoft Pune και Ubisoft Mumbai στη Ubisoft Montreal, δημιουργό της επικής τριλογίας Sands of Time.

     

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

    «Αυτή η απόφαση είναι ένα σημαντικό βήμα και η ομάδα, βασισμένη στη δουλειά που επιτεύχθηκε από την Ubisoft Pune και την Ubisoft Mumbai, θα αφιερώσει τώρα τον χρόνο που χρειάζεται για να ανασυνταχθεί στο εύρος του παιχνιδιού για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία για αυτό το remake, όταν είναι έτοιμο.

    Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και την υπομονή σας σε όλη την ανάπτυξη. Να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσουμε για την πρόοδο σε μελλοντική ενημέρωση.»

    Σημειώνεται ότι το remake του Prince of Persia: The Sands of Time ήταν προγραμματισμένο να βγει το 2020 αλλά δεν κυκλοφόρησε ούτε το 2021. Η εταιρεία αποφάσισε όμως να φέρει ξανά στο τραπέζι το παιχνίδι, με την ευγενική υπενθύμιση ότι το συγκεκριμένο project δεν έχει “πεθάνει” πριν από λίγο καιρό. Υπολογίζεται να κυκλοφορήσει μέχρι το 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Square Enix: Πούλησε το Tomb Raider για να επενδύσει στο Blockchain

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles