18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Άλλη μια σημαντική διάκριση για το data center CL8.com: Συμμορφώνεται πλήρως με το πρότυπο PCI DSS

    Άλλη μια σημαντική διάκριση για την Cloudlayer8 Limited που μετά την πρόσφατη πιστοποίηση σε Tier III του Data Center που διατηρεί στην Λεμεσό από το Διεθνές Ινστιτούτο Πιστοποίησης Uptime Institute των ΗΠΑ, πέτυχε αυτή την φορά την πλήρη συμμόρφωση της με το πρότυπο Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), το οποίο αφορά τη φυσική ασφάλεια δεδομένων και πληροφοριών.

    cl8 data center pci-dss

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημαντικό αυτό πρότυπο είναι ευρέως και διεθνώς γνωστό, ιδιαίτερα στον τεχνολογικό, χρηματοπιστωτικό  και τραπεζικό κλάδο. Πρόκειται ουσιαστικά, για ένα κατοχυρωμένο πρότυπο ασφάλειας για τους οργανισμούς που χειρίζονται θέματα πιστωτικών καρτών από τους σημαντικότερους παροχείς αυτών των υπηρεσιών όπως Visa, MasterCard, American Express, Discover και JCB. Η εταιρεία CloudLayer 8 αποκτώντας αυτό το πρότυπο, διασφαλίζει στην ουσία ότι το data center της CL8.com ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των πελατών της σε θέματα χρήσης και ασφάλειας της πιστωτικής κάρτας.

    Ο Μιχάλης Σταυρινού, Προϊστάμενος Τεχνολογίας της CL8.com μιλώντας για το θέμα αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η συμμόρφωση με το πρότυπο PCI DSS μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών και των εταιρειών παροχής πληρωμών που ασχολούνται με πολύ ευαίσθητα στοιχεία πιστωτικών καρτών. Παράλληλα, αποδεικνύει τη συνεχή δέσμευσή μας για βελτίωση του επιπέδου της ασφάλειας και της προστασίας των δεδομένων των πελατών μας»

    Όπως είναι γνωστό, η εταιρεία CloudLayer8 (CL8) προχώρησε πρόσφατα στην δημιουργία του πρώτου ανεξάρτητου, υπερσύγχρονου Tier-3 Data Centre στη Κύπρο, με στόχο την παροχή ποιοτικών καινοτόμων υπηρεσιών τόσο στην τοπική όσο και στην διεθνή αγορά, στον τομέα της ψηφιακής αποθήκευσης δεδομένων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles