21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H Alphabet μετατρέπει το life sciences τμήμα του Google X σε ξεχωριστή εταιρεία

    Η Alphabet, όπως ονομάζεται πλέον η “μητρική” εταιρεία της Google, ανακοίνωσε τη δημιουργία μίας νέας εταιρείας που προέρχεται από το τμήμα life sciences του αμερικανικού κολοσσού το οποίο “φεύγει” από το Google X και αποκτά ξεχωριστή οντότητα.

    Hand holding - zoomed in

    Σε σχετικό post στο Google+ ο πρόεδρος της Alphabet, Sergey Brin, ανακοίνωσε τα νέα, σημειώνοντας ότι ο επικεφαλής του life sciences division, Andy Conrad, γίνεται CEO της νέας εταιρείας, ενώ τίποτα δε θα αλλάξει στις καθημερινές δραστηριότητες των υπευθύνων. Στόχος της παραμένει να συνεχίσουν να συνεργάζονται με άλλες εταιρείες στο χώρο της υγείας πραγματοποιώντας κλινικές δοκιμές και αναζητώντας τρόπους για την αντιμετώπιση ασθενειών.

    Υπενθυμίζουμε ότι, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους κάτω από τη “σκέπη” του Google X εργαστηρίου, οι υπεύθυνοι του life sciences division είχαν δημιουργήσει μεταξύ άλλων έναν φακό επαφής για την παρακολούθηση της γλυκόζης, με στόχο να βοηθήσουν τους διαβητικούς να παρακολουθούν εύκολα τα επίπεδα του σαγχάρου στο αίμα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles