19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Amazon: Αποκαλύφθηκε το εντυπωσιακό trailer του Lord Of The Rings

    Τα βιβλία του Tolkien “ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών” έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Η κινηματογραφική μεταφορά τους πάλι αποτελεί σήμερα μια τριλογία αξεπέραστη και είναι λογικό να υπάρχει αρκετή ανυπομονησία σχετικά με την επερχόμενη σειρά Lord Of The Rings: The Rings of Power που ετοιμάζει η Amazon.

    Ήρθε όμως επιτέλους η στιγμή που μπορούμε να ρίξουμε μια πιο σχολαστική ματιά στη νέα παραγωγή, αφού το πρώτο trailer αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου Super Bowl LVI. Σύμφωνα με τα όσα είναι ήδη γνωστά, η δράση της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς τοποθετείται στην Μέση Γη, πριν από τα γεγονότα που παρακολουθήσαμε στο  Fellowship Of The Ring. Πρόκειται για μια πανάκριβη παραγωγή και, όπως θα διαπιστώσετε και από το trailer που ακολουθεί, μάλλον δε θα μας απογοητεύσει.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης: Στα δικαστήρια η WarnerMedia για την ταυτόχρονη κυκλοφορία του Matrix σε σινεμά και HBO Max (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles