18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αποκάλυψη. Αυτό είναι το prototype του πρώτου 3D smartphone της Amazon

    Σας είχαμε γράψει την Κυριακή αρκετές πληροφορίες για το επερχόμενο 3D smartphone που ετοιμάζει η Amazon και τώρα, να που υπάρχουν ακόμη περισσότερες. Το BGR, μάλιστα, αποκαλύπτει και αποκλειστικές φωτογραφίες από τη συσκευή, που μας δίνουν για πρώτη φορά μία εικόνα από την prototype έκδοσή της.

    Amazon 3D smartphone BGR

    Όπως βλέπουμε, το 3D smartphone της Amazon φωτογραφίζεται μέσα σε μία προστατευτική θήκη που δεν αποκαλύπτει κάποια στοιχεία από τη συσκευή, ωστόσο οι τέσσερις κάμερες στην εμπρόσθια επιφάνεια της κάνουν την εμφάνισή τους και φανερώνουν τον τρόπο με τον οποία η πρόταση της εταιρείας του Jeff Bezos θα εντυπωσιάσει με το καινοτόμο concept της. Πρόκειται για τέσσερις χαμηλής κατανάλωσης αισθητήρες κάμερας υπερύθρων που μπορούν να ανιχνεύσουν τη θέση των ματιών αλλά και του προσώπου του χρήστη, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο στο software της συσκευής να προσαρμόζει αυτά που εμφανίζει η οθόνη της.

    Τα 3D effects της κάμερας θα αξιοποιηθούν σε όλο το interface, τα wallpapers, τα εικονίδια των εφαρμογών, τους χάρτες αλλά και τα stores της Amazon.

    Διαβάζουμε πως η Amazon εργάζεται πάνω στο 3D smartphone της για χρόνια, ενώ, προς το παρόν, δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το πώς θα ονομάζεται η συσκευή, αν και αναμένεται να ανακοινωθεί τον Ιούνιο και να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο.

    Amazon 3D smartphone BGR-02

    Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, όσον αφορά τα specs του, το 3D smartphone της Amazon θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών ανάλυσης 1280×720 pixels, οπίσθια κάμερα 13MPixels, 2GB RAM και επεξεργαστή Snapdragon χωρίς να γνωρίζουμε το ακριβές μοντέλο. Θα ενσωματώνει, φυσικά, και μία αρκετά προσαρμοσμένη version του Android, στα πρότυπα των Kindle Fire tablets.

    Επιπρόσθετα, διαβάζουμε ότι η Amazon προγραμματίζει να παρουσιάσει και μία δεύτερη συσκευή, πιο οικονομική και με πιο χαμηλά specs. Για να δούμε πόσο δυνατά θα μπει στο χώρο των smartphones ο Jeff Bezos και η εταιρεία του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles