17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    AMD Fury X vs. Nvidia GTX 980 Ti. H μεγάλη μάχη ξεκίνησε!

    H AMD στη διάρκεια της E3 2015 ανακοίνωσε τις νέες πανίσχυρες GPUs της Fury X, βάζοντας φωτιά στην αγορά και κάνοντας χαρούμενους τους PC hardware tech enthusiasts και τους fans του extreme gaming. Ως είθισται, όταν κυκλοφορεί μία νέα ναυαρχίδα στις κάρτες γραφικών, σκάνε αυτομάτως και τα πρώτα benchmarks τα οποία συγκρίνουν τις δυνατότητες τους με τον ανταγωνισμό. Έτσι λοιπόν δεν θα πρέπει να μας προξενεί καμία απολύτως εντύπωση που λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της AMD Fury X, κυκλοφόρησαν τα πρώτα benchmarking tests.

    amdfury2

    Η AMD R9 Fury X δεν θα μπορούσε παρά να τεθεί σε ευθεία αντιπαράθεση με την Nvidia GTX 980 Ti και στο πρώτο benchmarking test που δόθηκε στη δημοσιότητα η Fury X καταφέρνει να προσπεράσει την μεγάλη της αντίπαλο σε όλα τα games. Οι τίτλοι που επιλέχθηκαν για το gaming-based benchmark φυσικά δεν είναι τυχαίοι (Witcher 3: Wild Hunt, Crysis 3, Assassin’s Creed: Unity, Bioshock: Infinite, Far Cry 4 κ.α.) με την πρόταση της AMD να  υπερισχύει παντού. Εννοείται ότι οι δύο κάρτες δοκιμάστηκαν στα ultra high-settings και ανάλυση στα , βέβαια το γεγονός ότι το εν λόγω test προέρχεται από την ίδια την AMD μας βάζει σε σκέψεις αναφορικά με το πόσο αξιόπιστο είναι, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η γνωστή εταιρεία έχει στα χέρια της αυτή τη στιγμή μία πανίσχυρη κάρτα γραφικών που κοιτάζει στα μάτια το αντίστοιχο προϊόν της Nvidia. Αναμφίβολα, η σύγκρουση ανάμεσα στις δύο εταιρείες που εδώ και χρόνια μονοπωλούν την αγορά των καρτών γραφικών θα είναι ιδιαιτέρως… “καυτή“!

    perf-results

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles