20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Amnesia: The Bunker: Απόλυτο σκοτάδι και τεράστιοι αρουραίοι στο νέο gameplay video

    Η Frictional Games αναμένεται να λανσάρει στις 16 Μαΐου τον επόμενο horror τίτλο της, το Amnesia: The Bunker, μεταφέροντας τους fans σε ένα σκοτεινό σκηνικό του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

    Η ημερομηνία κυκλοφορίας πλησιάζει και τώρα μπορούμε να ρίξουμε μια σχολαστική ματιά στο gameplay του παιχνιδιού. Στο The Bunker οι παίκτες μπαίνουν στη θέση του Henri Clement, ενός Γάλλου στρατιώτη που έχει χωριστεί από την ομάδα του και έχει ξεμείνει σε ένα καταφύγιο. Δεν είναι εντελώς μόνος, όμως. Ο Clement έχει αρκετούς… φίλους που θα γεμίσουν το χρόνο του στο σκοτάδι, συμπεριλαμβανομένων πεινασμένων αρουραίων κι ενός πανταχού παρόντος τέρατος. Γράμματα, που άφησαν πίσω τους πτώματα, περιγράφουν λεπτομερώς πώς να ανάψουν τα φώτα.

    Το φως φαίνεται να παίζει σημαντικότερο ρόλο σε αυτό το prequel, καθώς χρησιμοποιείται με μερικούς ενδιαφέροντες τρόπους. Πρώτον, υπάρχει ο φακός τσέπης που κάνει πολύ θόρυβο όταν φορτίζει. Παρόλο που οι πηγές φωτός μπορούν να τρομάξουν τα θηρία που παραμονεύουν, αυτός ο θόρυβος θα εξακολουθεί να τα ειδοποιεί για την τοποθεσία του παίκτη, δίνοντας μόνο λίγα δευτερόλεπτα ασφάλειας πριν σβήσει ο φακός.

    Δείτε το νέο video:

    Διαβάστε επίσης:

    Επίσημο! Στις 11 Ιουνίου τα Xbox Games Showcase και Starfield Direct

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles