16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Among Us: To game «φαινόμενο» έρχεται σε PS4 και PS5!

    To Among Us μπορεί εύκολα να θεωρηθεί ως ένας τίτλος που ανήκει στην κατηγορία των «φαινομένων» της βιομηχανίας του gaming (περισσότερα για αυτό και την τεράστια επιτυχία του μπορείτε να διαβάσετε εδώ). Αν και έκανε την εμφάνιση του μέσα στο 2018, ωστόσο η έλευση της πανδημίας και το γεγονός ότι προβλήθηκε έντονα από πολλούς διάσημους Twitch streamers και YouTubers συνέβαλλε ώστε το Among Us να αναδειχθεί στο απόλυτο game της παρέας.

    Και μπορεί το sequel να ακυρώθηκε μόλις ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του (με τους developers του να προτιμούν να δουλέψουν πάνω στη βελτίωση του αρχικού παιχνιδιού), παρόλα αυτά το Among Us επεκτείνετε και σε άλλα platforms ύστερα από Android, iOS, PC (Steam) και Switch, καθώς τώρα κοντοζυγώνει η ώρα και για τους PS4 και PS5 gamers να ψάχνουν για… imposters. Όπως έγινε γνωστό, οι PlayStation gamers θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο (Ratchet & Clank skin, hat και pet), ενώ επιπλέον η έκδοση για τις κονσόλες της Sony θα υποστηρίζει cross-play και online multiplayer. Σε αυτή τη φάση δεν έχει γνωστό το παραμικρό για την ημερομηνία κυκλοφορίας του, παρόλα αυτά μια γρήγορη γεύση μπορείτε να πάρετε από το trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles