18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το gothic action-platformer Blasphemous II

    Το Blasphemous II αποτελεί ακόμη ένα video game που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του καλοκαιριού του 2023 σε PlayStation 5, Xbox Series, Switch και PC, σύμφωνα με ανακοίνωση της developer The Game Kitchen. Το δεύτερο κεφάλαιο  της σειράς Blasphemous προμηνύει την επιστροφή του The Penitent One, με μια ιστορία που αποτελεί συνέχεια του δωρεάν DLS του αρχικού παιχνιδιού “Wounds of Eventide”. Για όσους είναι εξοικειωμένοι με το game, σε αυτό το σημείο το The Heart in the sky προανήγγειλε την επιστροφή του The Miracle και τη γέννηση ενός νέου παιδιού θαύματος.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, “ξυπνώντας σε μια παράξενη νέα χώρα και εκτοπισμένος από την τελευταία του κατοικία, ο The Penitent One επιστρέφει στον ατελείωτο κύκλο της ζωής, του θανάτου και της ανάστασης, μη έχοντας άλλη επιλογή από το να εξερευνήσει τον επικίνδυνο κόσμο και να αποκαλύψει τα ξεχασμένα μυστικά του.

    Ορδές εχθρών όμως στέκονται εμπόδιο στο δρόμο, περιμένοντας την τελική κρίση από το βάναυσο χέρι του The Penitent One, με τιτάνια διεστραμμένα αφεντικά να παραμονεύουν επίσης στο σκοτάδι, περιμένοντας την ευκαιρία τους να επιστρέψουν τους παίκτες στον τάφο από όπου ήρθαν”.

    Δείτε στη συνέχεια το video με την ανακοίνωση:

    Διαβάστε επίσης:

    Οι δημιουργοί του Pokemon Go ετοιμάζουν Monster Hunter AR game που θα παίζει στον πραγματικό κόσμο! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles