13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το επόμενο παιχνίδι Lord of the Rings και είναι prequel!

    Είναι γεγονός! Η Warner Bros. ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι Lord of the Rings, το οποίο έχει τίτλο Middle-Earth: Shadow of Mordor. Το παιχνίδι είναι ανοιχτού κόσμου και τοποθετείται ανάμεσα στα γεγονότα του The Hobbit και του Lord of the Rings, χωρίς να βασίζεται σε δουλειά του Τ.Ρ.Ρ. Τόλκιν. Την ανάπτυξη του Shadow of Mordor έχει αναλάβει η Monolith (βλ. Guardians of Middle-Earth) και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε PCXbox 360Xbox OnePS3 και PS4.

    middle-earth-shadow-of-mordor-game-informer-cover-reveal (1)

    Το Shadow of Mordor είναι ένα παιχνίδι τρίτου προσώπου και εσύ έχεις τον έλεγχο του Talion, ενός ranger του οποίου η οικογένεια έχει δολοφονηθεί από τα χέρια του Sauron και του στρατού του, το βράδυ που επέστρεφαν στη Mordor. Η Warner Bros. υπόσχεται μια δυνατή εμπειρία με το σύστημα νέα γενιάς Nemesis, έναν δυναμικό μηχανισμό gameplay ο οποίος επιτρέπει στις πράξεις των παικτών να δημιουργήσουν μοναδικές ιστορίες που διατηρούνται ακόμη και μετά το θάνατο. Οι παίκτες παίζουν ένα διαφορετικό παιχνίδι κάθε φορά αφού ο δυναμικός κόσμος του παιχνιδιού προσαρμόζεται στις επιλογές τους.

    Το Middle-Earth: Shadow of Mordor αποκαλύφθηκε σήμερα στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Game Informer, ενώ περισσότερα στοιχεία για το παιχνίδι θα μάθουμε στο τεύχος Ιανουαρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles