16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ανακυκλώστε το παλιό σας iPad

    Τώρα που κυκλοφόρησε το νέο iPad στην Ελλάδα, όσοι από εσάς θα πάτε να το αγοράσετε για να αντικαταστήσετε το παλιό σας, θα πρέπει να βρείτε μία χρησιμότητα για την παλιά σας συσκευή.

    Το digitallife.gr έψαξε στο διαδίκτυο και σας βρήκε ιδανικές λύσεις. Πώς να χρησιμοποιήσετε το παλιό σας iPad:

    • Μπορείτε λοιπόν, το παλιό σας iPad να χρησιμοποιηθεί  ως βάση κοπής για τα λαχανικά σας.
    • Με την προσθήκη ειδικού λάστιχου, θα σας εξυπηρετήσει ως πρώτης τάξεως κράνος για το ποδήλατό σας. Η σκίαση τις καλοκαιρινές μέρες, που θα σας προσφέρει το 10ιντσο τάμπλετ, θα σας επιτρέπει να κάνετε ακόμα μεγαλύτερες βόλτες, άρα να καίτε και περισσότερες θερμίδες.
    • Μπορεί να γίνει σελιδοδείκτης για το βιβλίο που διαβάζετε, ανεξάρτητα τι μέγεθος έχει αυτό. Από βιβλίο τσέπης, μέχρι και εγκυκλοπαίδεια.
    • Αν θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας τάση στην τεχνολογική μόδα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως πόρπη στη ζώνη σας, ανανεώνοντας έτσι μία ζώνη που δεν θα φορούσατε ξανά.
    • Αν θέλετε να χαρίσετε τα παλιά σας έπιπλα κήπου ή έχετε χάσει το σκυλάκι σας, μπορείτε να το κολλήσετε με ταινία σε ένα στύλο και να δείχνετε φωτογραφίες και τηλέφωνο επικοινωνίας (κι αν το ξαναδείτε, σφυρίξτε μας)
    • Μπορείτε να χρησιμοποιείστε το παλιό σας iPad ώστε να “σπρώχνετε” τα πορτοκάλια πάνω στο στίφτη για να μην λερώνετε τα χέρια σας. Coooooooool
    • Ένα φυτό στην οθόνη του παλιού iPad, φυτεμένο σε μία γλάστρα εσωτερικού χώρου, θα είναι το φυτό που δεν θα χρειαστεί ποτέ πότισμα, ή σκάλισμα. Μόνο φόρτιση αραιά και πού.
    • Το παλιό σας iPad μπορεί να είναι βάση για να ακουμπάτε το νέο σας iPad, ή μία νέα προστασία οθόνης γι αυτό, που θα το προστατεύει από τη σκόνη και τις σταγόνες νερού ή καφέ που μπορεί να πέσουν πάνω του όταν δεν το χρησιμοποιείτε.
    • Το παλιό σας iPad, είναι πολύτιμο εργαλείο για να βρείτε ταξί. Βρείτε ένα jpg με ένα κίτρινο βέλος που αναβοσβήνει, σηκώστε το χέρι σας στον πιο πολυσύχναστο δρόμο και θα σας δουν όλοι οι οδηγοί ταξί εκατοντάδες μέτρα μακριά. Μετά θα πρέπει να αποφασίσετε ποιον απ’ όλους που θα σταματήσουν θα χρησιμοποιήσετε.
    • Το iguana σας θα πρέπει να είναι ευτυχισμένο με το παλιό σας iPad. Αν το φτιάξετε σαν έλκηθρο, το αντιπαθές ζωάκι σας θα ανεβαίνει πάνω του και θα αρχίσει να χαμογελάει
    • Δίσκος ακριβείας… το υπόλοιπο δεν το λέμε.
    • Ταφόπλακα για το hamster σας. Το παλιό σας iPad, είναι η καλύτερη ταφόπλακα για το καημένο hamster που άφησε την τελευταία του πνοή. Με ένα μήνυμα στην οθόνη του παλιού σας iPad που θα λέει το όνομά του και θα έχει τη φωτογραφία του, το νεκρό σας hamster θα είναι περήφανο για την τελευταία, high-tech κατοικία του.

    Τέλος, αν είστε σαν και κάποιους από εμάς, που δεν διαθέτουμε ούτε νέο, ούτε παλιό iPad, όλα τα παραπάνω, ξέρετε πολύ καλά πως μπορείτε να τα κάνετε και χωρίς αυτό :Ρ

    Πηγή: pleated-jeans.com

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles