18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ανάρπαστα τα εισιτήρια για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ

    Λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, ο όμιλος Odeon ανακοίνωσε ότι έχει πουλήσει περισσότερα από 175.000 εισιτήρια.

    Η σειρά των ταινιών Μποντ προσελκύει κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας κινηματογραφόφιλους, καθώς, σύμφωνα με την Odeon πάνω από το ένα τρίτο των εισιτηρίων αγοράστηκαν από πολίτες άνω των 46 ετών.

    10% πάνω από τα προ πανδημίας επίπεδα οι πωλήσεις εισιτηρίων

    Η προβολή της ταινίας, στην οποία τον διάσημο κατάσκοπο υποδύεται για τελευταία φορά ο Ντάνιελ Κρεγκ, αναβλήθηκε τουλάχιστον τρεις φορές από την αρχικώς προγραμματισμένη κυκλοφορία της τον Απρίλιο του 2020. Η πανδημία άλλωστε οδήγησε σε κλείσιμο των κινηματογραφικών αιθουσών σε όλο τον κόσμο.

    Η ιδιοκτήτρια εταιρεία των κινηματογράφων Odeon, η αμερικανική AMC, ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις εισιτηρίων στις βρετανικές κινηματογραφικές αίθουσες αυτό τον μήνα κυμάνθηκαν στο 10% πάνω από τα προ πανδημίας επίπεδα ενισχυμένες από τη ζήτηση για την 25η ταινία της σειράς Τζέιμς Μποντ.

    Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση. Ζει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται και ζητά τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν. Ο πράκτορας ακολουθεί τα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία. Η ταινία είναι παραγωγής της MGM και της Comcast Corp’s Universal Pictures.

    Διαβάστε επίσης:

    «The Witcher»: Στις 17 Δεκεμβρίου η 2η σεζόν στο Netflix-Δείτε το trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles