16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Σημειώστε: Android 4.3 και λευκό Nexus, θα εμφανιστούν στις 10 Ιουνίου

    Από το βράδυ της Τετάρτης και λίγο μετά το μαραθώνιο keynote speech του Google I/O, όλοι αναρωτιόμαστε: πού είναι το Android 4.3 οέο; Ξέραμε ότι υπάρχει, ότι αναπτύσσεται, ότι είχε εμφανιστεί, αλλά δεν ακούσαμε ούτε μία λέξη για νέο update. Από εκείνο το βράδυ είναι το μυστικό εκείνο που αναζητά όλος ο ειδικός τύπος. Πληροφορίες για το ζήτημα φέρεται να έχει το Android and Me, που αναφέρει πως η νέα έκδοση του λειτουργικού, με τα χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, θα είναι διαθέσιμη από 10 Ιουνίου.

    white-nexus-4-630

    Θα συνοδεύεται δε από ένα Nexus που θα κάνει την εμφάνισή του στο Google Play εκείνη την ημέρα, ένα λευκό Nexus 4 το οποίο μάλιστα, ήδη κυκλοφορεί στους χώρους του Google I/O.

    Παρά την φημολογία και τις προσδοκίες, η Google αποφάσισε να μην απαντήσει στις φήμες που κυκλοφόρησαν με τυμπανοκρουσίες. Θα διαθέσει το update σε Android 4.3 αθόρυβα, εφόσον θα πρόκειται για μία μικρή αναβάθμιση και, όσον αφορά το Nexus; Ε, όλοι συζητούσαμε για το επόμενο Nexus. Η Google αποφάσισε ο star της προηγούμενης βραδιάς να είναι το Samsung Galaxy S4 σε Nexus εκδοχή. Το λευκό Nexus 4, εφόσον θα είναι διαθέσιμο στο Google Play στις 10 Ιουνίου, θα βρει τον δρόμο του στις τσέπες των χρηστών, καθώς πρόκειται για την πιο αξιόλογη πρόταση στην τιμή των 299 δολαρίων (στις ΗΠΑ φυσικά).

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles