14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τα καλά νέα είναι ότι τα Android One smartphones φτάνουν στην Ευρώπη, αλλά…

    Η Google είχε ανακοινώσει πριν λίγους μήνες την πρωτοβουλία Android One, με στόχο να φέρει οικονομικά smartphones στα χέρια κάθε χρήστη. Δίνοντας έμφαση κυρίως στις αναπτυσσόμενες αγορές, τα πρώτα σούπερ οικονομικά Android One smartphones έκαναν πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στην Ινδία, αλλά και άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, φαίνεται όμως ότι τώρα φτάνουν και στην Ευρώπη!

    Karbonn Sparkle V

    Το Karbonn Sparkle V, ένα από τα οικονομικά smartphones του προγράμματος, ξεκινάει την πορεία του και στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποκλειστικά από το Amazon UK προς το παρόν. Τα όχι τόσο καλά νέα, πάντως, είναι ότι η συσκευή θα έχει… διπλάσια τιμή, που φτάνει τ129.99 λίρες/γύρω στα 165 ευρώ, έναντι περίπου 80 ευρώ που κοστίζει στην Ινδία.

    Μεγάλη η διαφορά τιμής, που τοποθετεί το Android One smartphone της Karbonnn λίγο πιο κάτω από την κοστολόγηση του -πολύ καλύτερου σε specs– Moto G δεύτερης γενιάς που κοστίζει στη χώρα 144,99 λίρες.

    Όπως καταλαβαίνετε, πολύ ακριβή η τιμή στην οποία φτάνει στην Ευρώπη η συσκευή, η οποία να σημειώσουμε ότι διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών ανάλυσης 854×480 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek στα 1.3GHz, 1GB RAM και μπαταρία 1.700mAh.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles