17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ανεβαίνουν οι τιμές στα παιχνίδια για PC – Την αρχή έκανε η Square Enix

    Είναι πλέον συνηθισμένο ένας gamer να πληρώνει 70 με 80 ευρώ, προκειμένου να παίξει τον τίτλο της αρεσκείας του σε κονσόλες όπως το PS5 ή το Xbox Series X. Όμως μέχρι σήμερα υπήρχαν φθηνότερες λύσεις για τους χρήστες PC, οι οποίοι δε χρειαζόταν να βάλουν τόσο βαθιά το χέρι στην… τσέπη!

    Forspoken και το Final Fantasy 7 στα €79.99

    Αυτό, όπως όλα δείχνουν όμως, πρόκειται να αλλάξει, καθώς η Square Enix άρχισε να αυξάνει τις τιμές των παιχνιδιών της στο PC, ανοίγοντας το δρόμο για να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες. Η αρχή έγινε με το Forspoken και το Final Fantasy 7 Remake Intergrade, τα οποία έρχονται στην τιμή των €79.99 για PC. Πρόκειται για μια αύξηση της τάξεως των 20 ευρώ, που όπως είναι λογικό δημιούργησε αντιδράσεις.

    Σημειώνεται ότι η εταιρεία ανακοίνωσε στα The Game Awards πως το Forspoken θα είναι διαθέσιμο στις 24 Μαΐου. Το εν λόγω game καταχωρήθηκε και στον κατάλογο του Steam και προς έκπληξή τους, οι ενδιαφερόμενοι χρήστες PC ανακάλυψαν πως θα κοστίζει και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές €79.99.

    Διαβάστε επίσης:

    HALO TV series: Έσκασε το πρώτο trailer και μας άνοιξε την όρεξη για τα καλά!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles