13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ανέβηκε στο Netflix η 5η σεζόν του Cobra Kai

    Μπορεί οι fans να χρειάστηκε να περιμένουν λίγο, όμως επιτέλους ο 5ος πολυαναμενόμενος κύκλος του Cobra Kai ανέβηκε στην πλατφόρμα και μας επιφυλάσσει αρκετές στιγμές γεμάτες δράση και σασπένς. Πρόκειται σίγουρα για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές στο Netflix, αφού η συνταγή είναι δοκιμασμένη με ισχυρές δόσεις νοσταλγίας!

    Στη νέα season μπορεί το τουρνουά karate του All Valley να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο τώρα είναι που αρχίζουν τα δύσκολα για τους κεντρικούς πρωταγωνιστές Daniel LaRusso και Johnny Lawrence, καθώς ο μοχθηρός Terry Silver έχει ήδη ξεκινήσει τη δημιουργία της δικής του αυτοκρατορίας, με τα Cobra Kai Dojos να “πλημμυρίζουν” όλη την περιοχή. Με τον Kreese μέσα στη φυλακή και τον Johnny Lawrence να ταξιδεύει στο Μεξικό για να βρει τον Miguel (και να διορθώσει το κακό που προκάλεσε), το βάρος αυτή τη φορά πέφτει αποκλειστικά στις πλάτες του Daniel “son” LaRusso για να σταματήσει τα επικίνδυνα σχέδια του Silver. Αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνος, καθώς θα έχει στο πλευρό του έναν φίλο από τα… παλιά.

    Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Ralph Macchio, Martin Kove, William Zabka, Thomas Ian Griffith, Jacob Betrand, Payton List, Mary Mouser, Tanner Buchanan και Xolo Madriduena. Η νέα σεζόν περιλαμβάνει 10 επεισόδια.

    Διαβάστε επίσης:

    Υψώνει ανάστημα το cast του Lord of the Rings! Δείτε την ανακοίνωση που “χτυπά” το ρατσισμό (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles