13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Annie Wersching: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η Tess του «The Last of Us»

    Σε ηλικία μόλις 45 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Annie Wersching, γνωστή κυρίως για τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές «24», «Bosch», «Timeless» και για τη φωνή της  Tess στο video game «The Last of Us».

    Ο θάνατός της από καρκίνο έγινε γνωστός μέσα από το λογαριασμό GoFundMe, που έχει ως στόχο να μαζεύει χρήματα για τις οικογένειες των ηθοποιών. Ο σύζυγός της, Stephen Full, επιβεβαίωσε την είδηση στο CNN, αναφέροντας τα εξής:

    «Υπάρχει ένα τεράστιο κενό στην ψυχή αυτής της οικογένειας σήμερα. Αλλά μας άφησε τα εργαλεία για να το γεμίσουμε. Έβρισκε το θαύμα στην πιο απλή στιγμή. Δεν χρειαζόταν μουσική για να χορέψει. Μας δίδαξε να μην περιμένουμε την περιπέτεια να μας βρει. Πηγαίνετε να τη βρείτε. Είναι παντού. Και ακριβώς αυτό θα κάνουμε».

    Η Annie Wersching διαγνώστηκε με καρκίνο για πρώτη φορά το 2020, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί το είδος απέναντι στο οποίο έδωσε μάχη. Το ντεμπούτο της έγινε όταν ήταν 24 χρονών σε ένα επεισόδιο του Star Trek: Enterprise το 2002. Το 2009 επιλέχθηκε για το ρόλο της ειδικού πράκτορα Renee Walker στη 17η σεζόν του 24, ενώ εμφανίστηκε επίσης σε σειρές όπως τα The Vampire Diaries, Runaways, The Rookie και Star Trek: Picard.

    Ο Neil Druckmann, δημιουργός της σειράς του HBO “The Last of Us” που βασίστηκε στο παιχνίδι, αναφέρθηκε στο θάνατο της Wesching, σημειώνοντας τα εξής:

    «Μόλις έμαθα ότι η αγαπημένη μου φίλη Annie Wersching έφυγε από τη ζωή. Μόλις χάσαμε μια υπέροχη καλλιτέχνη και άνθρωπο. Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένειά της».

    Διαβάστε επίσης:

    Χρυσά Βατόμουρα: Θύελλα αντιδράσεων με την υποψηφιότητα 12χρονης στην κατηγορία της “Χειρότερης Ηθοποιού”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles