13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Οι Anonymous στρέφουν τα βέλη τους ενάντια στον Donald Trump!

    Το γνωστό hacking group Anonymous εξακολουθεί να διεξάγει τον cyber-πόλεμο του ενάντια στα sites που υποστηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος και βοηθούν στην στρατολόγηση νέων μαχητών του ISIS. Πρόσφατα, όμως από ότι φαίνεται αποφάσισε να κάνει ένα μικρό “break” από τη διαμάχη του με τους τζιχαντιστές, με τα μέλη του να στρέφουν το βλέμμα τους στον πολυεκατομμυριούχο Donald Trump, ο οποίος επιχειρεί να πάρει το χρίσμα του αμερικανικού Ρεπουμπλικανικού κόμματος ώστε να διεκδικήσει την προεδρεία στις εκλογές που θα διεξαχθούν το 2016.

    Donald Trump 1

    Ο Donald Trump όπως μπορείτε να φανταστείτε δεν κίνησε τυχαία το ενδιαφέρον των Anonymous, καθώς ο φιλόδοξος “wannabe πολιτικός” με την πολυτάραχη ζωή (και τα άπειρα χρήματα) έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις αντιφατικές και ρατσιστικές δηλώσεις του. Οι Anonymous σε μία προσπάθεια να βάλουν τον εριστικό Donald στη θέση του κατάφεραν να ρίξουν το Trump Tower NY website (www.trumptowerny.com) σε μία προσπάθεια να δηλώσουν την πλήρη αντίθεση τους στον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία που τροφοδοτεί ο Trump μέσω των πύρινων λόγων του. Ενδεικτικό είναι ότι σε έναν από τους τελευταίους λόγους του, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος είχε δηλώσει ότι μία από τις επιθυμίες του είναι να απαγορεύσει σε όλους μουσουλμάνους (ανεξαρτήτως εθνικότητας) να εισέρχονται στις Η.Π.Α. Στο καθιερωμένο video τους οι Anonymous προειδοποίησαν τον Trump λέγοντας ότι καλύτερα από εδώ και στο εξής θα πρέπει να σκέφτεται δύο φορές πριν να μιλήσει, και μάλλον δεν έχουν και άδικο…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles