18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Αντίστροφη μέτρηση για το Hogwarts Legacy! Δείτε το “χορταστικό” launch trailer

    Μετράμε πλέον μέρες μέχρι την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Hogwarts Legacy. Στο πλαίσιο αυτό, η Warner Bros. Games και η Avalanche Software έδωσαν στη δημοσιότητα το τελικό trailer, το οποίο περιλαμβάνει αρκετές νέες πληροφορίες που θα ενθουσιάσουν τους fans του franchise.

    Όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα, το Hogwarts Legacy αποτελεί ένα open-world RPG που εξελίσσεται στο γνώριμο κόσμο του Harry Potter. Ο παίκτης μπαίνει στο ρόλο ενός μαθητή που θα φοιτήσει στο θρυλικό Hogwarts και θα έχει τη δυνατότητα να πειραματιστεί με φίλτρα, μαγείες, τέρατα κ.α.

    Η κυκλοφορία του video game έχει προγραμματιστεί για τις 10 Φεβρουαρίου του 2023 σε PS5, Xbox Series X|S και PC. Με μικρή καθυστέρηση θα κυκλοφορήσει η έκδοση για PS4/Xbox One στις 4 Απριλίου του 2023, ενώ οι κάτοχοι του Nintendo Switch θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 25 Ιουλίου του 2023.

    Σύμφωνα με τις γνωστές πληροφορίες, το Hogwarts Legacy αποτελεί ένα prequel του Harry Potter franchise, που χρονικά τοποθετείται στο 19ο αιώνα. Για το λόγο δε θα δούμε τους δημοφιλείς χαρακτήρες των ταινιών. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, ο gamer καλείται να ανακαλύψει αυτό που κρύβεται πίσω από μια αρχαία μαγεία, ενσαρκώνοντας το ρόλο ενός μαθητή, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής οίκου.

    Διαβάστε επίσης: Καθυστερεί η κυκλοφορία του Star Wars Jedi: Survivor (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles