12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Απίστευτο! Gamers έπιασαν δουλειά στην Amazon για να κλέψουν το νέο Zelda πριν την επίσημη κυκλοφορία

    Όταν επίκειται η κυκλοφορία ενός νέου μεγάλου τίτλου, οι περισσότεροι gamers επιθυμούν να παίξουν το παιχνίδι το συντομότερο δυνατό. Μέχρι ποιο σημείο όμως μπορεί να φτάσει κάποιος για ένα video game; Όπως έγινε γνωστό δύο άνδρες από την Ιαπωνία έγιναν… εγκληματίες για το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom!

    Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιαπωνική ιστοσελίδα Shūkan Bunshun, οι δύο άνδρες, ηλικίας 21 και 24 ετών, των οποίων οι υποθέσεις έλαβαν χώρα ξεχωριστά αλλά στην ίδια εταιρεία, επινόησαν ένα σχέδιο για να πάρουν στα χέρια τους το νέο τίτλο πριν από την επίσημη κυκλοφορία του. Υπέβαλαν επιτυχώς αίτηση για να εργαστούν στην Amazon και έπιασαν δουλειά λίγους μήνες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του Zelda. Ξαφνικά όμως σταμάτησαν να εμφανίζονται για δουλειά κι έτσι ξεκίνησαν οι υποψίες.

    Όταν ο προϊστάμενος κάλεσε έναν από τους άνδρες στο σπίτι του για να δει τι συμβαίνει, η μητέρα του του είπε ότι ο γιος της ήταν στο σπίτι και έπαιζε video games. Στη συνέχεια, ο άνδρας παραδέχτηκε ευθέως ότι είχε υποβάλει αίτηση για τη δουλειά μόνο και μόνο για να πάρει στα χέρια του το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η συζήτηση με το δεύτερο άνδρα οδήγησε στο ίδιο συμπέρασμα. Η μόνη διαφορά ήταν ότι αυτός έκλεψε επίσης διάφορα εμπορεύματα για να τα πουλήσει στη συνέχεια. Και οι δύο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι, με την προϋπόθεση να πληρώσουν και να επιστρέψουν τα κλεμμένα αντικείμενα. Ο προϊστάμενος όμως επιμένει ότι πρέπει να επιβληθούν μεγαλύτερες κυρώσεις, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοιες υποθέσεις στο μέλλον.

    Διαβάστε επίσης:

    Την πειρατική συνδρομητική τηλεόραση «χτυπούν» οι Αρχές – Μεγάλα πρόστιμα για τους χρήστες (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles