15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Απίστευτο περιστατικό στη Βρετανία! Παρήγγειλε iPhone 13 Pro Max και παρέλαβε… σαπούνι

    Είναι πλέον γνωστό ότι, όταν προχωράμε σε online αγορές, πρέπει να επιλέγουμε αξιόπιστα καταστήματα λιανικής, για να μη βρεθούμε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις. Το ίδιο σκέφτηκε μια γυναίκα στη Βρετανία, η οποία παρήγγειλε ένα iPhone 13 Pro Max από τη Sky Mobile, μια θεωρητικά αξιόπιστη πηγή.

    Παρόλα αυτά, την ημέρα που το πακέτο ήρθε στην πόρτα της συνειδητοποίησε ότι μέσα δεν υπήρχε το πολυπόθητο κινητό, αλλά ένα σαπούνι χεριών αξίας περίπου 1 δολαρίου. Όπως η ίδια αναφέρει, προχώρησε στη συγκεκριμένη παραγγελία στις 24 Ιανουαρίου και πλήρωσε επιπλέον χρήματα για να παραλάβει το iPhone 13 την επόμενη ημέρα. Το δέμα δεν έφτασε φυσικά τη συμφωνημένη ημερομηνία, με τη δικαιολογία ότι το delivery “κόλλησε” στην κίνηση. Ο οδηγός εμφανίστηκε τη δεύτερη ημέρα, όμως για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν είχε το πακέτο μαζί του. Την τρίτη μέρα η παραγγελία έφτασε, όμως το iPhone 13 Pro Max δεν ήταν στο κουτί. Η γυναίκα βέβαια έχει χρεωθεί για την απόκτησή του και ενημέρωσε την εταιρεία.

    Η απάντηση που έλαβε είναι ότι θα πραγματοποιηθεί έρευνα για το περιστατικό. Προς το παρόν όμως κανείς δεν την έχει ενημερώσει για την εξέλιξη της υπόθεσής της.

    Διαβάστε επίσης:

    Στην ψηφιακή εποχή μπαίνουν και τα…διαζύγια! Ηλεκτρονικά η λύση γάμου μέσω του gov.gr

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles