16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η απίθανη αντίδραση του John Boyega όταν είδε το trailer του Star Wars: The Force Awakens

    Ακόμα παραμιλάμε από το τελευταίο trailer του Star Wars: The Force Awakensαυτό που έχουμε δει κάμποσες φορές εμείς και αμέτρητα εκατομμύρια κόσμου ανά τον πλανήτη. Οι fans έπαθαν υστερία με το που προβλήθηκε και γκρέμισαν το διαδίκτυο για να αγοράσουν τα εισιτήρια που βγήκαν στην προπώληση. Υπήρξε όμως ένας που χάρηκε το trailer περισσότερο απ’ όλους. Κάποιος που το είδε και ενθουσιάστηκε τόσο που άρχισε τις τούμπες. Μιλάμε για τον John Boyega, o ηθοποιός που ερμηνεύει τον Finn στην ταινία, η αντίδραση του οποίου ήταν απίθανη και ευτυχώς που ήταν κάποιος εκεί με μία κάμερα για να την καταγράψει.

    john-boyega-star-wars-episode-7-9

    Στο Instagram account του ανέβηκε το video που προφανώς κάποιος φίλος τράβηξε ενώ εκείνος παρακολουθούσε το trailer. Ο Boyega είναι ξεκάθαρα “φτιαγμένος” από τη χαρά του, ωστόσο στο πλάνο όπου ο “Finn” και o Kylo Ren είναι αντιμέτωποι με τα φωτόσπαθά τους, “ξέφυγε” εντελώς και βρέθηκε πίσω από τον καναπέ! Μία αυθόρμητη και απολαυστική αντίδραση που μας κάνει να νιώσουμε έστω και λίγο πόσο ενθουσιασμένος πρέπει να αισθάνεται κάποιος που συμμετέχει στο μεγαλύτερο saga όλων των εποχών. 
    Ο ρόλος του Finn στην ταινία αποτελεί ένα από τα πολλά μυστήρια του Star Wars: The Force Awakens, κάτι που αναμένεται να λυθεί με την προβολή της. Ξεκινάει ως stormtrooper αλλά καταλήγει να συμμετέχει στην Αντίσταση και μάλιστα να κρατά στα χέρια του το περίφημο φωτόσπαθο του Luke, το Anakin από το Revenge of the Sith. 
    Ο Boyega πριν βρεθεί στο καστ του Star Wars, είχε πρωταγωνιστήσει στο Attack the Block και 24: Live Another Day.

    https://www.youtube.com/watch?v=7uL4_v4fwNk

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles