21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Από τις 18 Σεπτεμβρίου τίθεται σε ισχύ το νέο διάταγμα για υποχρεωτική αποδοχή καρτών

    Σε εφαρμογή τίθεται από τις 18 Σεπτεμβρίου 2021 το νέο διάταγμα της υποχρεωτικής αποδοχής καρτών. Πάνω από 80 τομείς επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου, εστίασης, αναψυχής, φιλοξενίας και υπηρεσιών παντός είδους, από την ως άνω και μετέπειτα καθίστανται υπόχρεες να παρέχουν στους πελάτες τους την δυνατότητα πληρωμής με κάρτα.

    Ως αρωγός στην προσπάθεια συμμόρφωσης των επιχειρήσεων με το εν λόγω διάταγμα έρχεται η JCC η οποία προσφέρει λύσεις τερματικών για πληρωμές με κάρτα όπως, φορητό ή σταθερό POS τερματικό, οικονομικό και ευέλικτο mPOS τερματικό, καθώς και λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου μέσα από τις δημοφιλείς πλατφόρμες πληρωμών JCCSmart και JCCgateway. Μάλιστα, για τις επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν διαδικτυακή παρουσία η JCC προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης δημιουργίας εταιρικού προφίλ στο JCCsmart, το οποίο υποστηρίζει μεταξύ άλλων την αποστολή αιτήματος πληρωμής (Pay-by-link) με email ή SMS στους πελάτες των επιχειρήσεων για πληρωμές εξ’ αποστάσεως μέσα από το γνώριμο- φιλικό περιβάλλον του JCCsmart.

    Επιπλέον, πιστώνει καθημερινά τον τρεχούμενο λογαριασμό των επιχειρήσεων με τα ποσά των συναλλαγών που πραγματοποιούν με κάρτες. Σημαντικό όφελος έχουν επίσης να αποκομίσουν όσες επιχειρήσεις αποφασίσουν να εγκαταστήσουν άμεσα τις λύσεις της JCC, καθώς για περιορισμένο χρονικό διάστημα στις νέες εγγραφές θα προσφέρεται δωρεάν ενοίκιο τερματικών για έξι μήνες.

    Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στο www.jcc.com.cy

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles