21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκε επίσημα το Nothing Phone 1 – Έρχεται τον Ιούλιο σε ενδιαφέρουσα τιμή

    Η Nothing, η νέα εταιρεία του συνιδρυτή της OnePlus Carl Pei, πραγματοποίησε και επίσημα πλέον το ντεμπούτο της στην κατηγορία των smartphones, παρουσιάζοντας το Phone 1 σε ένα ειδικό event.

    Το προηγούμενο διάστημα είχαν διαρρεύσει αρκετά από τα χαρακτηριστικά της συσκευής, η οποία κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της, αφού είναι διάφανη και στηρίζει πολλά στο φωτισμό. Τα μεγάλα νέα από την παρουσίαση όμως έχουν σχέση με την τιμή πώλησης, αφού το Nothing Phone 1 θα ξεκινά από την τιμή των 399 λιρών στον Ηνωμένο Βασίλειο από τις 21 Ιουλίου που θα ξεκινήσει η διάθεσή του. Η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται με 8GB RAM και 128GB storage.

    Όπως έγινε γνωστό θα κυκλοφορήσει σε 40 αγορές, μεταξύ των οποίων το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιαπωνία, η Ινδία και χώρες της Ευρώπης. Κι ενώ εταιρείες όπως η Apple τηρούν σιγή ιχθύος όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των συσκευών πριν την επίσημη παρουσίαση, η Nothing με ευχαρίστηση μοιράστηκε το προηγούμενο διάστημα το «πιασάρικο» design με τις φωτεινές λωρίδες που έχουν σχεδιαστεί να εξυπηρετούν μια σειρά από λειτουργίες. Για παράδειγμα, μια φωτεινή λωρίδα μπορεί να δείχνει τη φόρτιση της μπαταρίας, ενώ όλες ανάβουν όταν ο χρήστης έχει notification ή κάποια εισερχόμενη κλήση. Υπάρχει επίσης και ένα κόκκινο φως που ανάβει όταν ο χρήστης βιντεοσκοπεί.

    Σε ότι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα tech speccs του, το Nothing Phone 1 διαθέτει αξιόλογα mid-range χαρακττηρσιστικά, καθώς έρχεται με: οθόνη OLED στα 1080p στις 6.55 ίντσες (με δυνατότητα refresh rate στα 120Hz), Qualcomm SM7325-AE Snapdragon 778G+ 5G, 8GB RAM / 128GB storage ή 12GB RAM / 256GB storage, Dual Camera Setup με 2 x 50MP camera lenses και μπαταρία στα 4500mAh με fast-charging στα 33W που φορτίζει το 50% σε 30 λεπτά.

     

    Διαβάστε επίσης:

    GoodOffer24: Windows 10 αυθεντικές άδειες μόνο με €12 και εκπτώσεις που αγγίζουν το 91%!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles