18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκε το Super Mario Bros. με τον Chris Pratt (trailer)

    Δεκαετίες μετά την όχι και τόσο επιτυχημένη ταινία Super Mario Bros. του 1993, η Nintendo επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με ένα φιλμ που έχει συζητηθεί αρκετά. Το πρώτο trailer του animated Super Mario Bros. βγήκε στον αέρα κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct και είναι… καλύτερο από το αναμενόμενο!

    Ο Chris Pratt δίνει τη φωνή του στο Mario, ενώ το cast περιλαμβάνει επίσης τους Anya Taylor-Joy (Princess Peach) Charlie Day (Luigi), Jack Black (Bowser), Keegan-Michael Key (Toad), Seth Rogen (Donkey Kong), Fred Armisen (Cranky Kong), Kevin Michael Richardson (Kamek) και Sebastian Maniscalco (Spike). Η ομάδα της Nintendo μαζί με την Illumination, την εταιρεία animation που βρίσκεται πίσω από τα Minions, βρίσκονται πίσω από την ταινία, η οποία αναμένεται στις αίθουσες στις 7 Απριλίου 2023.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Συνεχίζονται τα γυρίσματα του Rust! Σε συμφωνία με τον Alec Baldwin η οικογένεια του θύματος (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles