13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκε το Warcraft Arclight Rumble για κινητά (trailer)

    Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Activision Blizzard είχε αποκαλύψει ότι το μακρόβιο Warcraft franchise θα αποκτήσει free-to-play mobile έκδοση, η οποία πλέον γνωρίζουμε ακριβώς πως θα είναι χάρη στην επίσημη αποκάλυψη στην οποία προχώρησε η εταιρεία.
    Το Warcraft Arclight Rumble, το οποίο είναι σχεδιασμένο για iOS και Android, αποτελεί ένα συνδυασμό παιχνιδιού στρατηγικής και tower defense. Οι παίκτες είναι αρχηγοί του στρατού, διαλέγοντας ανάμεσα σε Alliance, Horde, Beast, Blackrock και Undead. Κάθε ομάδα έρχεται με δικές της ικανότητες. Κάθε αποστολή θα δοκιμάσει την ικανότητα των παικτών να δημιουργήσουν έναν στρατό από μίνι φιγούρες για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.
    Σύμφωνα με την εταιρεία, “το Warcraft Arclight Rumble είναι ένα παιχνίδι που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Warcraft και ζωντανεύει συλλεκτικές μινιατούρες για να πολεμήσει ο παίκτης σε ξέφρενη μάχη σώμα με σώμα. Περιλαμβάνει πολλαπλούς τρόπους παιχνιδιού, όπως καμπάνια για έναν παίκτη, επικές μάχες PvP, παιχνίδι co-op και πολλά άλλα”.

    Δείτε παρακάτω το πρώτο video του Warcraft Arclight Rumble:

    Διαβάστε επίσης:

    Square Enix: Πούλησε το Tomb Raider για να επενδύσει στο Blockchain

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles