14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αποκαλύπτεται το Microsoft Office για iPhone, iPad και Android

    Το “The Verge” αποκαλύπτει κάποιες λεπτομέρειες καθώς και screenshots από την έκδοση του Microsoft Office που θα είναι, πλέον, διαθέσιμη για iOS και Android και αναμένεται να λανσαριστεί στις αρχές του 2013.


    Το Office Mobile θα κυκλοφορήσει αρχικά ως δωρεάν εφαρμογή για iOS και Android που θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν έγγραφα Office εν κινήσει, απαιτώντας, βέβαια, την ύπαρξη Microsoft account, ώστε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές του.

    Σε πρώτη φάση, δηλαδή, θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες προβολής στις εφαρμογές Word, Powerpoint και Excel, με τις δυνατότητες επεξεργασίας να μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο εφόσον έχει κάποιος συνδρομή στο Office 365 – συνδρομή που θα μπορεί να ενεργοποιηθεί και μέσα από την εφαρμογή. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, οι δυνατότητες επεξεργασίας θα είναι βασικές και δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτές που προσφέρονται από την έκδοση για υπολογιστές.

    Όσον αφορά τώρα το χρόνο διάθεσης του προγράμματος στην αγορά, ένα πρόσφατο δελτίο τύπου από τη Microsoft Τσεχίας αποκαλύπτει ότι το Office Mobile για iOS θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Φεβρουαρίου ή τις αρχές Μαρτίου του 2013, ενώ η έκδοση Android το Μάιο.

    Όσον αφορά την επίσημη απάντηση της Microsoft στην Αμερική στο “The Verge” που είχε την πληροφόρηση, “το Office θα μπορεί να λειτουργεί σύντομα σε iOS, Android, αλλά και Windows Phone”.

    Πηγή: The Verge

     

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles