18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αποκτήστε Trend Micro Worry-Free Services με έκπτωση 60% από την Cysoft: Ιδανική λύση ασφάλειας για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

    Η Cysoft Πληροφορική, μεταπωλητής προϊόντων και λύσεων της Channel IT σε Κύπρο, Ελλάδα και Μάλτα, σε συνεργασία με την Trend Micro, εξασφάλισε μια νέα αποκλειστική προσφορά που άφορα τις λύσεις WorryFree Services και WorryFree Services Advanced. Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα και για έναν μήνα, οι κορυφαίες λύσεις ασφάλειας της Trend Micro, που είναι ιδανικές για μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις που εδρεύουν στο νησί, προσφέρονται με σημαντική έκπτωση που ανέρχεται στο 60%!

    Αναλυτικότερα, οι SaaS λύσεις της Trend Micro, θωρακίζουν τα τελικά σημεία μια επιχείρησής (υπολογιστές, servers, κινητές συσκευές) από ransomware και προηγμένες επιθέσεις, ενώ παράλληλα προστατεύουν το Microsoft Exchange, το Microsoft Office365 και οποιαδήποτε άλλη λύση email σε πραγματικό χρόνο.

    Ενσωματώνοντας τις πλέον πρόσφατες δυνατότητες Business Email Compromise και Credential Phishing, προστατεύουν από κακόβουλες ενέργειες και περιεχόμενο που θα μπορούσε δυνητικά να επηρεάσει την ομαλή λειτουργία κάθε επιχείρησής , όπως στοχευμένες επιθέσεις, ανεπιθύμητα μηνύματα, ηλεκτρονικό «ψάρεμα», ιούς κ.α. Επιπλέον, προστατεύουν τα διαδικτυακά εργαλεία συνεργασίας από άγνωστες απειλές καθώς και τα δεδομένα της εταιρείας  από σκόπιμη ή τυχαία απώλεια.

    Μπορείτε να επιλέξτε μεταξύ Worry-Free Services (Endpoint Security) και Worry-Free Services Advanced (Endpoint Security & Email and Collaboration Security), ανάλογα με τις ανάγκες σας και να διασφαλίστε μέγιστο επίπεδο ασφάλειας για την επιχείρησή σας.

    Για να εξασφαλίσετε την αποκλειστική προσφορά, αρκεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Cysoft, επιλέγοντας το προϊόν που σας ενδιαφέρει.

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Channel IT. Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Channel IT, είτε απευθείας με την Cysoft τηλεφωνικά στο (+30) 210 9340288, με e-mail στο ask@cysoft.gr καθώς και μέσω των επίσημων λογαριασμών της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram και YouTube.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles