16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αποτελέσματα Διαγωνισμού DUNE

    Το Dune είναι το αδιαφιλονίκητο κινηματογραφικό blockbuster για το 2021, αλλά προτού κυκλοφορήσει το μοναδικό έπος του Villeneuve που αυτή τη στιγμή… σαρώνει, ήταν τα βιβλία του Frank Herbert που έβαλαν τις βάσεις για ένα εκπληκτικό κόσμο φαντασίας (περισσότερα για το σύμπαν του Dune μπορείτε να μάθετε εδώ). Με αφορμή τους λόγους που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς το sci-fi έπος του Villeneuve, τρέξαμε έναν διαγωνισμό σε συνεργασία με τις εκδόσεις Anubis, τον οποίο εννοείται ότι λατρέψατε.

    Τα δώρα μας ήταν ένα βιβλίο του Frank Herbert Dune (με δυνατότητα επιλογής εξωφύλλου) και ένα graphic novel για τύχερους /ές. Για να μην σας καθυστερούμε άλλο, γιατί ξέρουμε ότι σας έχει φάει αγωνία, οι δύο φίλοι / φίλες που κερδίζουν είναι οι:

    • Leonidas Thiralis (Βιβλίο Dune)
    • Hristina Bellou (Graphic Novel)

     

    Ο Λεωνίδας και η Χριστίνα θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο 210-5230000 και να μιλήσουν με την κύρια Έλλη Μαστρομανώλη (ωρες 10:00 με 17:00), η οποία θα τους ενημέρωσει για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εκδόσεις Anubis για την ευγενική παραχώρηση των δώρων του Διαγωνισμού μας. Stay Tuned γιατί σας ετοιμάζουμε κι άλλους δυνατούς διαγωνισμούς στο άμεσο μέλλον.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles