23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Apple: Αυτά είναι τα νέα MacBook Air με M3 chip

    Από χτες κυκλοφορούσαν οι φήμες που ήθελαν την Apple να ανακοινώνει κάποια νέα hardware αυτή την εβδομάδα μέσω δελτίου τύπου μόνο, χωρίς να διοργανώσει κάποιο event. Πράγματι, έτσι και συνέβη. Μπορεί ακόμα να μην υπάρχουν νέα iPads στον ορίζοντα, αλλά η εταιρεία παρουσίασε τα νεότερα laptops MacBook Air – ένα 13″ και ένα 15″. Πρόκειται για πολύ σημαντικά προϊόντα για την Apple, καθώς το 13″ MacBook Air είναι το best selling laptop στον κόσμο και το μοντέλο των 15″ είναι το best selling laptop 15″ στον κόσμο.

    Ας δούμε τα νέα MacBook Air

    Και τα δύο προϊόντα χρησιμοποιούν τον επεξεργαστή M3 της Apple, γεγονός που τα καθιστά “μέχρι και 60% γρηγορότερα” από το μοντέλο με τον επεξεργαστή M1 και “μέχρι και 13 φορές γρηγορότερα από το γρηγορότερο Intel-based MacBook Air” που κυκλοφόρησε πριν από μερικά χρόνια. Διαθέτουν οθόνη Retina με έως και 500 nit φωτεινότητας και υποστηρίζουν 1 δισεκατομμύριο χρώματα και δύο εξωτερικές οθόνες.

    Τα laptops έχουν μπαταρία που διαρκεί έως και 18 ώρες, Wi-Fi 6E, δύο θύρες Thunderbolt, μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, μια κάμερα 1080p FaceTime HD, τρία μικρόφωνα, ηχεία με υποστήριξη για Spatial Audio και Dolby Atmos και Touch ID. Είναι διαθέσιμα σε τέσσερα χρώματα: midnight, starlight, space gray και silver. Θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή, 8 Μαρτίου και οι προπαραγγελίες έχουν ανοίξει σε 28 χώρες.

    Διαβάστε επίσης:

    Γιατί το μήλο στο logo της Apple είναι δαγκωμένο; Μάθετε τον πραγματικό λόγο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles