21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    H Apple αποσύρει τα Nike FuelBand και Jawbone UP από τα Apple Stores λόγω… Apple Watch!

    Με το Apple Watch να βρίσκεται προ των πυλών, η Apple σχεδιάζει να προχωρήσει στην απόσυρση μίας σειράς προϊόντων από τα Apple stores της, τα οποία μπορεί να θεωρηθούν ανταγωνιστικά στο “smart” ρολόι της που αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στα τέλη Απριλίου. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της Apple πήραν την απόφαση να σταματήσουν την πώληση των Nike FuelBand και Jawbone UP, καθώς θεώρησαν ότι αποτελούν ευθέως ανταγωνιστικά προϊόντα στο Apple Watch.

    nike-fuelband

    H διάθεση των προαναφερθέντων smartbands από την Apple σταματάει όχι μόνο μέσω των physical καταστημάτων της, αλλά και μέσω των online καναλιών διανομής. To περίεργο βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι ότι στα καταστήματα της Apple υπάρχουν και άλλες παρόμοιες συσκευές (όπως είναι το fitness tracker: Jawbone UP MOVE και το MIO Alpha Rate Heart Monitor), για τα οποία όμως προς το παρόν η πώληση τους συνεχίζεται κανονικά (παρόλο που ο πρόεδρος της MIO ενημερώθηκε από την Apple ότι στο άμεσο χρονικό διάστημα θα σταματήσει και η διάθεση των wearables της εταιρείας του). Παρόλα αυτά, η Apple αναμένεται να κρατήσει μία σειρά από wearable smart προϊόντα, τα οποία δεν φοριούνται στον καρπό του χρήστη. Το Apple Watch είναι προγραμματισμένο για τις 24 Απριλίου, με τιμές που ξεκινούν από τα 349 δολάρια και μπορούν ακόμη και να ξεπεράσουν τα 10.000 δολάρια και εάν θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας αναφορικά με τις δυνατότητες του δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles