21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Apple TV: Στα… παπούτσια του Benjamin Franklin ο Michael Douglas

    Ραντεβού με την… ιστορία θα δώσει ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός Michael Douglas, ο οποίος αναμένεται να υποδυθεί τον Benjamin Franklin σε επερχόμενη δραματική σειρά που θα προβληθεί στο Apple TV+.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, η σειρά βασίζεται στο βιβλίο «Ένας μεγάλος αυτοσχεδιασμός: Φράνκλιν, Γαλλία και Γέννηση της Αμερικής» της Stacy Schiff και αποτελεί συμπαραγωγή των ITV Studios America και Apple Studios.

    Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Van Patten και μέσα από τα επεισόδια θα αναδειχθεί η ιστορία ενός από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της καριέρας του Franklin. Σε ηλικία 70 ετών, χωρίς καμία διπλωματική κατάρτιση, ο Franklin έπεισε τη Γαλλία να χρηματοδοτήσει το πείραμα της Αμερικής στη δημοκρατία. Χάρη στη φήμη, το χάρισμα και την εφευρετικότητά του, ξεγέλασε Βρετανούς κατασκόπους, Γάλλους πληροφοριοδότες και εχθρούς. Παράλληλα σχεδίασε τη γαλλοαμερικανική συμμαχία του 1778 και την ειρήνη με την Αγγλία το l783.

    Ο Benjamin Franklin, γνωστός για τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, ήταν ένας από τους εθνοπατέρες των Ηνωμένων Πολιτειών. Μια ομάδα Αμερικανών επαναστατών ηγετών ένωσαν τις δεκατρείς αποικίες, ηγήθηκαν του πολέμου για την ανεξαρτησία από τη Μεγάλη Βρετανία και δημιούργησαν ένα πλαίσιο διακυβέρνησης για τις νέες Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

    Διαβάστε επίσης:

    Την ταραχώδη ζωή της Pamela Anderson θα παρουσιάσει ντοκιμαντέρ του Netflix (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles