19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Apple Watch Pro: Όλες οι διαρροές για το νέο “επαγγελματικό” ρολόι της Apple

    Σήμερα, στις 20:00 ώρα Ελλάδος, θα πραγματοποιηθούν τα «αποκαλυπτήρια» του πολυναμενόμενου iPhone 14. Σύμφωνα όμως με τις μέχρι τώρα διαρροές, θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε και το νέο Apple Watch Pro, ένα smartwatch που θα απευθυνθεί κυρίως σε όσους ασχολούνται πιο επαγγελματικά με τα αθλήματα.

    Τι ακριβώς όμως μπορούμε να περιμένουμε από το νέο gadget της Apple;

    Με βάση τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, το Apple Watch Pro θα είναι αρκετά πιο μεγάλο και στιβαρό, ώστε να αντέχει στα χτυπήματα. Έρχεται με θήκη 47 ή 49mm και επίπεδη οθόνη 2 ιντσών. “Αίνιγμα” ακόμη αποτελεί το έξτρα πλήκτρο που φημολογείται ότι θα διαθέτει, καθώς δεν έχει γίνει γνωστό κάτι σχετικά με τις δυνατότητες που θα δίνει.

    Αυτό που επίσης αναμένεται είναι η μεγαλύτερη μπαταρία, ένα περίβλημα από τιτάνιο, η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης και μια νέα λειτουργία Low-Power mode με ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

    Στόχος της Apple, σύμφωνα με τις απόψεις των αναλυτών, είναι με το νέο Apple Watch Pro να ανταγωνιστεί εταιρείες όπως η Garmin.

    Διαβάστε επίσης:

    Πως να παρακολουθήσετε live το μεγάλο event της Apple

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles