19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πως να παρακολουθήσετε live το μεγάλο event της Apple

    Το επόμενο μεγάλο event της Apple βρίσκεται προ των πυλών, αφού έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το 3ο μεγάλο event της εταιρείας για το 2022 και αναμένονται μερικές σημαντικές ανακοινώσεις για τη σειρά iPhone 14, το νέο “Pro” Apple Watch μοντέλο, την επόμενη γενιά AirPods Pro κ.α.

    Δείτε αναλυτικά όλες τις φήμες και τις διαρροές για το iPhone 14 εδώ

    Το event θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία επιλεγμένων μελών από τα media, ενώ ο καθένας θα μπορεί να το παρακολουθήσει online. Δείτε στη συνέχεια πως μπορείτε να παρακολουθήσετε το event από όπου κι αν βρίσκεστε.

    Τι ώρα ξεκινά το Apple Event;

    Το event της εταιρείας ξεκινά στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

     Πως μπορείτε να το παρακολουθήσετε;

    Μπορείτε να το παρακολουθήσετε live μέσω του Apple.com, στο κανάλι της Apple στο YouTube και στο Apple TV app. Αν δεν βρίσκεται χρόνο, αμέσως μετά το event ανεβαίνει σχετικό video στο YouTube, το οποίο είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή.

    Διαβάστε επίσης:

    IFA 2022: Η συσκευή της Respiray που θα σώσει όσους υποφέρουν από αλλεργίες

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles