24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Aquaman 2: Επιστρέφει στο ρόλο του Batman ο Ben Affleck

    Στο παρελθόν ο Ben Affleck είχε υποστηρίξει ότι δε σκοπεύει να υποδυθεί ξανά το Batman, όμως ο λογαριασμός του Jason Momoa στο Instagram επιβεβαιώνει ότι είναι έτοιμος να φορέσει τη μπέρτα του και να επιστρέψει ως Μπρους Γουέιν στην επερχόμενη ταινία Aquaman and the Lost Kingdom.

    Το Aquaman 2 είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2023, σε σκηνοθεσία του James Wan και πρωταγωνιστές τους Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen, Amber Heard, Dolph Lundgren, και Randall Park. Στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300).
    Σε πρόσφατο post, ο Momoa γράφει: «Επανένωση για Bruce και Arthur. Σε αγαπώ και μου έλειψες. Όλα εντάξει από το σετ. Διασκεδάσαμε πολύ. Έρχονται υπέροχα πράγματα».

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

    Ήταν γνωστό ότι ο Batman του Affleck θα κάνει την εμφάνισή του στην επερχόμενη ταινία του Flash και ότι αυτή υποτίθεται ότι θα ήταν η τελευταία φορά του γνωστού ηθοποιού στον ρόλο. Όπως φαίνεται κάτι τέτοιο άλλαξε στην πορεία και θα τον δούμε στο sequel του Aquaman.

    Διαβάστε επίσης:

    Όνειρο για τον Keanu Reeves να υποδυθεί το Batman

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles