18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Arem Duplessis: από το New York Times Magazine, στη θέση του creative director της Apple

    O επί 10ετίας Design Director του περιώνυμου περιοδικού της New York Times, Arem Duplessis, αποκάλυψε σε συνέντευξή του νωρίτερα, ότι από τον Φεβρουάριο, θα είναι ο νέος διευθυντής δημιουργικού για την Apple.

    arem-duplessis-cover-02

    Την εποχή που το «χαρτί» πεθαίνει, το εβδομαδιαίο περιοδικό της εφημερίδας New York Times, ήταν και παραμένει έμπνευση για όσους ασχολούνται με το design. Υπεύθυνος γι αυτό, αλλά και για την «παλαιωμένη» γραμματοσειρά στον τίτλο του περιοδικού, είναι ο Arem Duplessis, που έχει ήδη γράψει την δική του ιστορία με τα εξώφυλλα και το σχεδιασμό του περιοδικού. Σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε νωρίτερα στο MediaBistro, αποκάλυψε πως από τον Φεβρουάριο του 2014, θα είναι ο νέος Διευθυντής Δημιουργικού της Apple.

    AremDuplessis-224x300Τι θα περιμένει να δει κανείς από την Apple με την καθοδήγηση ενός τρομερά εμπνευσμένου designer; Πρώτα απ’ όλα, κάτι πρωτότυπο. Μία καινούρια αισθητική που θα αντικαταστήσει τις όχι και τόσο επιτυχημένες τελευταίες καμπάνιες της εταιρείας που, ήδη από το 2012 θεωρούνται σχετικά αδιάφορες.

    Αυτό όμως περιμένουμε εμείς. Ο ίδιος δηλώνει πως μέρος των καθηκόντων του είναι να βοηθήσει την ομάδα εσωτερικού marketing που είναι υπεύθυνη για την επικοινωνία των νέων προϊόντων της εταιρείας με τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες της.

    Τα επόμενα memos της Apple, όπως λένε στο Engadget, θα είναι τυπογραφικά κομψοτεχνήματα; Ίσως. Σίγουρα όμως, αν κρίνουμε από τα εξώφυλλα και τα θέματα του New York Times Magazine, σχεδιαστικά, το 2014 αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα χρονιά για την αισθητική της Apple.

    Όσοι από εσάς είστε ρέκτες του καλού design, μπορείτε να δείτε μία εκτενή παρουσίαση της δουλειάς του Arem Duplessis στο εβδομαδιαίο περιοδικό της New York Times, κάντε click στο SPD και το Cover Junkie.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles