18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Assassin’s Creed: Ο Ezio επιστρέφει δυναμικά σε XBOX One/PS4

    Όχι δεν αναστήθηκε από τους νεκρούς για να παίξει σε ένα νέο Assassins Creed (αν και όλοι μας θα το θέλαμε) απλά η Ubisoft αποφάσισε να διαθέσει μία συλλεκτική έκδοση (Αναγεννησιακή μάλλον) η οποία περιλαμβάνει τρία από τα καλύτερα Assassin’s Creed παιχνίδια με πρωταγωνιστή τον Ιταλό Ezio Auditore da Firenze. Η συλλογή θα συμπεριλαμβάνει τους τρεις τίτλους της σειράς, στους οποίους πρωταγωνίστησε ο Ezio, ενώ οι τίτλοι θα έρθουν σε remastered μορφή με αρκετές τεχνικές βελτιώσεις!

    assassin's creed

    Αν είχατε παίξει τα παιχνίδια, θα γνωρίζετε το σενάριο. Για όσους δεν το έχουν κάνει, κατά τη διάρκεια του gameplay ο Ezio θα ταξιδέψει σε Βενετία, Φλωρεντία και Τοσκάνη για τον πρώτο τίτλο, στην Ρώμη για τον δεύτερο τίτλο και τέλος θα φτάσει μέχρι την Κωνσταντινούπολη για το Revelations. Η συλλογή θα περιλαμβάνει τα Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood, Assassin’s Creed Revelations, αλλά και τις δύο ταινίες μικρού μήκους: Assassin’s Creed Lineage και Assassin’s Creed Embers, καλύπτοντας έτσι σχεδόν κάθε εμφάνιση του καλύτερου -ομολογουμένως- Ασσασσίνου, που έχει περάσει από τη σειρά!

    Η Ubisoft παράλληλα με την ανακοίνωση της συγκεκριμένης έκδοσης έδωσε και στατιστικά στοιχεία, ενημερώνοντας οτι η σειρά έφτασε τα 100 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ πιστεύουν ότι τα καλύτερα έρχονται με τον επόμενο τίτλο Assassins Creed που θα έρθει το 2017!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles