22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    H Asus παρουσιάζει το νέο και πανίσχυρο VivoTab 8 (IFA 2014)!

    Εκτός από το ZenWatch και το MeΜΟ Pad  7, η Asus παρουσίασε ένα ακόμη δυνατό προϊόν στη διάρκεια της IFA 2014. Ο λόγος γίνεται για το νέο VivoTab, ένα tablet 8 ιντσών με λειτουργικό Windows 8.1, το οποίο απευθύνεται στους mid-range users που αναζητούν ένα ισχυρό και αποδοτικό tablet σε σχετικά χαμηλή τιμή. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε το VivoTab 8 θα στηρίζεται στο ίδιο 64-bit τετραπύρηνο SoC Intel Atom Z3745, όπως το MeMO Pad 7.  Asus-VivoTab-8

     

    asus ifa 2014 (2) (Medium)Ο επεξεργαστής του VivoTab 8 θα συνεργάζεται με 2GB εσωτερικής μνήμης RAΜ (ή 1GB αναλόγως με την έκδοση) και ανεξαρτήτως του ποσού της RAM που θα φέρει, το tablet της Asus θα προσφέρει 32GB αποθηκευτικού χώρου (ο οποίος όμως θα μπορεί να επεκταθεί μέσω καρτών microSD φτάνοντας τα 64GB σε σύνολο). Όσον αφορά το display του VivoTab 8, το 8ιντσό tablet της Asus θα βασίζεται σε ένα IPS LCD display με ανάλυση 1280×800 pixels, με την πυκνότητα των pixels ωστόσο να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα (181ppi). Το VivoTab 8 θα διαθέτει επίσης δύο κάμερες, οι οποίες θα προσφέρουν ποιότητα στα 2MP (αρκετά χαμηλή για τα δεδομένα της εποχής), ενώ το VivoTab 8 θα παρέχει αυτονομία που θα αγγίζει τις 8 ώρες, αλλά και stereo ήχο. Κρίνοντας τα παραπάνω tech specs, καθίσταται σαφές ότι το VivoTab 8 θα αποτελεί μία ελαφρώς κομμένη έκδοση του VivoTab Note 8 που ανακοινώθηκε στην αρχή της χρονιάς.

    asus ifa 2014 (6) (Medium)Asus-VivoTab-8_2

    Το VivoTab 8 ενδεχομένως να κοστίζει κοντά στα 250 δολάρια, αν και μέχρι στιγμής η Asus δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την τιμή του παρά μόνο ότι θα κυκλοφορήσει σε 4 διαφορετικά χρώματα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles