15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition: Ειδική έκδοση απευθείας από τα βάθη της… κολάσεως!

    Είναι γνωστό ότι πολλές κατασκευάστριες εταιρείες αγαπούν να κυκλοφορούν περιορισμένες εκδόσεις γνωστών συσκευών τους, οι οποίες απευθύνονται σε συγκεκριμένους fans. Μία από αυτές είναι και το ROG Phone 6 της Asus, το οποίο όπως έγινε γνωστό πρόκειται να κυκλοφορήσει σε μια ειδική συλλεκτική έκδοση που είναι εμπνευσμένη από το Diablo Immortal!

     

    Ύστερα λοιπόν από το Batman-themed ROG Phone 6, τώρα έφτασε η στιγμή για τον Lord Diablo να «ντύσει» με τα χρώματά του το gaming phone της Asus. Η εν λόγω ειδική έκδοση έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Blizzard Entertainment και έρχεται με ένα αποκλειστικό Aura RGB Logo, καθώς επίσης και ματ κόκκινο φινίρισμα στο πίσω τμήμα που μοιάζει σα να έχει ξεπηδήσει από τα βάθη της κολάσεως. Και οι special εκπλήξεις για τους fans του Diablo Immortal δεν σταματούν εδώ, καθώς προστίθενται και άλλα «καλούδια» και bonuses όπως ένα αποκλειστικό Diablo theme, εικονίδια, animations και ηχητικά εφέ που έχουν κάτι από τη νεκρική σιγή του… Tristram.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το τηλέφωνο έρχεται σε μια άκρως… «διαβολική» συσκευασία που θυμίζει το Horadic Cube (οι fans γνωρίζουν) και στο εσωτερικό του κουτιού «φιλοξενείται» ένα μυθικό Worldstone shard. Επιπλέον, περιλαμβάνεται ένας χάρτης σε μορφή παπύρου που απεικονίζει τον κόσμο του Sanctuary, αλλά και ένα μια θήκη Shield Blessing Aero Case Bumper και ένα ειδικό SIM ejecting tool που διαθέτει το έμβλημα του Diablo.

    Όσον αφορά τη συσκευή, αυτή δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με το base ROG Phone 6, καθώς έρχεται με Snapdragon 8+ Gen 1, 16GB LPDDR5 RAM, 512GB αποθηκευτικού χώρου (3.1 UFS). Πάντως με τόσα αξεσουάρ, κάτι μας λέει ότι οι fans του Diablo θα την «τιμήσουν» και με το παραπάνω!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles