21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε την παρωδία της σκηνής του ασανσέρ από το 50 Shades of Grey

    Στις 12 Φεβρουαρίου θα αναστενάξουν οι αίθουσες από την προβολή του πολυαναμενόμενου 50 Shades of Grey. Μέχρι τότε οι παρωδίες θα συνεχίσουν να βγαίνουν ασταμάτητα. Η αρχή έγινε με τα Lego, στη συνέχεια ήρθε μία off Broadway παραγωγή και τώρα στο παιχνίδι μπήκε και η… Audi!

    audi_fifty_shades_spoof

    Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία λοιπόν προσέγγισε την απίθανη Vanessa Bayer του Saturday Nignt Live για να κάνει την δική της version της περίφημης σκηνής του ασανσέρ. Η Bayer υποδύεται μία άλλη Anastasia Steele που προσπαθεί με μοναδική… αδεξιότητα να φλερτάρει τους ανυποψίαστους άντρες που μπαίνουν στο ασανσέρ. Το αποτέλεσμα είναι φυσικά για γέλια, με όλα τα ερωτικά της εργαλεία να πηγαίνουν στράφι.
    Το ενδιαφέρον όμως είναι στην τελευταία σκηνή όπου ένας άντρας που κρατάει το κλειδί ενός Audi θα γίνει ο επόμενος στόχος της Bayer που θα τον ρωτήσει: “Is that for me?”. Εκείνος θα απαντήσει “όχι, αυτά είναι τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου”. Και τότε θα αρχίσει μία πάλη με την Bayer να λέει “Anastasia got one”, μία αναφορά στην πρωταγωνίστρια του 50 Shades of Grey που θα λάβει από τον Christian Grey σαν δώρο ένα Audi A3…
     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles