12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    AVM Fritz!Box 7530 – Το νέο router που συνδυάζει προσιτή τιμή με premium χαρακτηριστικά!

    Τα routers της γερμανικής AVM δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς αποτελούν εγγύηση υψηλής ποιότητας και τεχνολογικής υπεροχής. Πριν μερικούς μήνες δοκιμάσαμε το Fritz!Box 7590 (μπορείτε να θυμηθείτε το review μας εδώ) και όπως μπορείτε να φανταστείτε μείναμε τρελά ευχαριστημένοι!  Πρόσφατα η AVM ανακοίνωσε το 7530, το μικρό αδελφάκι του high-end router της, το οποίο συνδυάζει μοναδικά features και εξαιρετικά προσιτή τιμή!

    AVM_FRITZBox_7530 2

    T0 7530 είναι μια πρόταση που θα καλύψει 100% τις ανάγκες του home-user, καθώς υποστηρίζει ταχύτητες internet από ADSL, VDSL (50Mbps), VDSL Vectoring (100Mbps) έως Supervectoring που φτάνει ταχύτητες στα 300Mbps. Το WiFi του διαθέτει δύο μπάντες στα 2,5GHz και 5GHz που λειτουργούν ταυτόχρονα διαμοιράζοντας το διαθέσιμο εύρος  έξυπνα στους clients σε ελεύθερα από παρεμβολές κανάλια.  Σε περίπτωση που η ήδη καλή και σταθερή κάλυψη του Wi Fi χρήζει επέκτασης, η ενσωματωμένη τεχνολογία MESH το κάνει αυτό με το πάτημα ενός κουμπιού, εύκολα γρήγορα και απλά. Οι εκπλήξεις βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς το Fritz!Box 7530 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ένα πλήρως λειτουργικό τηλεφωνικό κέντρο με μια βάση DECT για έξι τηλέφωνα ώστε ο χρήστης να μπορεί ελεύθερα να διενεργεί τα τηλεφωνήματά του μέσα στο σπίτι ή γραφείο. πιπλέον μπορεί να συνδέσει μέχρι 10 κινητά και να αξιοποιεί τις επαφές σε αυτά και να κάνει κλήσεις μέσα από το σταθερό δίκτυο (ιδιαίτερα χρήσιμο αν το σήμα της κινητής μέσα στο σπίτι ή γραφείο είναι προβληματικό). Διαθέτει λειτουργίες Fax και 5 αυτόματων τηλεφωνητών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί πολύ εύκολα να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο στο σπίτι αλλά και σε οποιαδήποτε μικρή ή μεσαία επιχείρηση.

    FRITZ!Box 7530

    Το “μηχανάκι” της AVM δεν σταματάει όμως εδώ, καθώς μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να μοιράζετε WiFi στους επισκέπτες, αλλά και να διαχειριστείτε όλες τις έξυπνες συσκευές που απαρτίζουν το οικοσύστημα του Smart Home σας. Τέλος, το 7390 προσφέρει γονική προστασία για παιδιά, Media Server και λειτουργίες NAS! Κοινώς, δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να το φέρει εις πέρας και αυτό έιναι κάτι που οφειλεται σε μεγάλο βαθμό στο Fritz! OS  v. 7.02, το εξελιγμένο λειτουργικό σύστημα της AVM που δίνει άλλη διάσταση στην έννοια της διαχείρισης των λειτουργιών ενός router. Με τιμή μόλις στα 159 ευρώ είναι ένα router… “ευκαιρία”!

     

    Επίσημος διανομέας των προϊόντων της AVM στην Ελλάδα είναι η AMY Α.Ε.   

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles