20.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Αυτός είναι ίσως ο επόμενος CEO της Microsoft

    Η παραίτηση του Steve Ballmer έχει φέρει εδώ και καιρό μία “ακατάσχετη” φημολογία σε τύπο και Internet σχετικά με το ποιος θα είναι ο επόμενος CEO της Microsoft. Και ενώ τα ονόματα του πρώην CEO της Nokia, Stephen Elop αλλά και του Alan Mulally της Ford έχουν ακουστεί έντονα, φαίνεται πως, τελικά, ένας άλλος τους κερδίζει στο… “νήμα”.

    Kevin-Turner

    Ο επόμενος CEO της Microsoft, λοιπόν, ίσως είναι ο χαμογελαστός “μυστακοφόρος” κύριος που βλέπετε στη φωτογραφία, σύμφωνα με σχετική αναφορά του κινεζικού blog WPDang. Πρόκειται για τον Kevin Turner, που, αυτή τη στιγμή, κατέχει τη θέση του Chief Operating Officer στη Microsoft, έχοντας υπό την ευθύνη του την οργάνωση των πωλήσεων, του marketing και των υπηρεσιών του “κολοσσού” σε όλο τον κόσμο.

    Ο Turner, σύμφωνα με την αναφορά, θα αποτελέσει τον νέο… “προσωρινό” CEO της Microsoft για τα επόμενα 2-3 χρόνια, για να αντικατασταθεί αργότερα από τον πρώην CEO της Nokia, Stephen Elop. Προς το παρόν, δεν υπάρχει επιβεβαίωση για την εγκυρότητα της φημολογίας, ωστόσο, κατά τη γνώμη μας, ίσως σε αυτή την περίοδο η Microsoft χρειάζεται έναν ισχυρό CEO για πολλά χρόνια, δεδομένης της κρίσιμης φάσης στην οποία βρίσκεται η εταιρεία και της προσπάθειας να προλάβει το “τρένο” των εξελίξεων, ειδικότερα στον τομέα της κινητής.

    Δεν ξέρουμε αν ο Stephen Elop είναι η καλύτερη επιλογή, δεδομένου του τρόπου που τον έχουμε δει έως τώρα να κινείται στη Nokia και όχι μόνο, αλλά  και πρόσφατων δημοσιευμάτων σχετικά με τι σκοπεύει να κάνει αν αναλάβει τα ηνία της Microsoft, ωστόσο μία προσωρινή λύση σαν αυτή του Turner ίσως να μην αποτελεί την ιδανική εναλλακτική για τον αμερικανικό κολοσσό. Άλλη πρόταση;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles