21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αν ο Elop γίνει CEO της Microsoft, ξεχάστε το Xbox και το Bing

    Γνωρίζετε εδώ και καιρό πως ο Stephen Elop, CEO της Nokia, είναι ένας από τους πιο σοβαρούς διεκδικητές της θέσης του Steve Ballmer, του επί 10+ χρόνια CEO της Microsoft. Αναφορά του ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg, δίνει μία ιδέα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει για τη Microsoft, αν ο Elop πάρει αυτή τη θέση. Τι είναι αυτό; Η διακοπή «ζημιογόνων» προϊόντων για την εταιρεία, όπως η μηχανή αναζήτησης Bing και (άκουσον, άκουσον) το Xbox!

    original

    Πιο συγκεκριμένα, το Bloomberg αναφέρει πως ο Elop έχει σκοπό να κάνει την Microsoft να εστιάσει και πάλι σε όλα εκείνα που ξέρει να κάνει καλά και αποτελούν τον πυρήνα των δραστηριοτήτων της. Έτσι, στοχεύει να ανοίξει το Office περισσότερο στις υπόλοιπες πλατφόρμες, όπως το Android και το iOS, αλλά και να δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα Windows, το βασικό προϊόν της εταιρείας.

    Αυτό παράλληλα σημαίνει πως, νεότερα προϊόντα όπως η μηχανή αναζήτησης Bing που, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση των χρηστών, αλλά και το Xbox που θεωρείται πως κοστίζει πάρα πολύ ακριβά στην εταιρεία, ή θα μείνουν «πίσω», ή ενδεχομένως να πουληθούν.

    Γνωρίζοντας τον ψυχρό και υπολογιστικό τρόπο που ο Elop αντιμετωπίζει την τεχνολογία και την αγορά, κρίνοντας από την διαχείριση της Nokia, δεν έχουμε λόγο να αμφισβητούμε την αναφορά του Bloomberg. Άλλωστε, την άποψή μας πως ο Elop δεν έχει καμία σχέση με την τεχνολογία, αλλά αρέσκεται στις επιθετικές και υπολογιστικές τακτικές αγοράς, σας την έχουμε κάνει γνωστή εδώ και καιρό…

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles