13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Backstrom: Ένας πανέξυπνος αλλά ανυπόφορος ντετέκτιβ

    Το «Backstrom» είναι η νέα ανατρεπτικά χιουμοριστική, αστυνομική σειρά του FOX Life, με πρωταγωνιστή έναν εκνευριστικό, προσβλητικό, οξύθυμο, αλλά δαιμόνιο ντετέκτιβ, ο οποίος επιστρέφει από την «εξορία» για να διευθύνει την Ειδική Μονάδα Εγκληματολογικής Έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος του Portland (S.C.U.).

    backstrom-

    Ο ντετέκτιβ Everett Backstrom, τον οποίο υποδύεται ο υποψήφιος για βραβείο Emmy, Rainn Wilson (The Office), είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει όρια. Μετά από μία δυσμενή μετάθεση διάρκειας 5 χρόνων λόγω κακής διαγωγής, η καριέρα του αποκαθίσταται όταν τίθεται επικεφαλής της νεοσύστατης μονάδας S.C.U. Η μονάδα αυτή αναλαμβάνει τις πιο σοβαρές και μυστήριες εγκληματικές υποθέσεις ενώ σε κάθε έγκλημα που καλείται να εξιχνιάσει, o Backstrom προσπαθεί να βρει τρόπο για να διορθώσει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά του.

    Τον Backstrom πλαισιώνει η φιλόδοξη υπαρχηγός της S.C.U. ντετέκτιβ Nicole Gravely (Genevieve Angelson), η οποία έχει αναλάβει το σχεδόν εξωπραγματικό καθήκον της διασφάλισης ότι οι έρευνες ακολουθούν τη νόμιμη οδό. Χρησιμοποιώντας τα σκοτεινά ένστικτα και τις ιδιαίτερες ικανότητές του, ο Backstrom καταφέρνει πάντα να χειρίζεται επιτυχώς δύσκολες καταστάσεις και με τη βοήθεια της εκκεντρικής ομάδας του, να λύνει τις υποθέσεις που αναλαμβάνει, έστω κι αν δεν νιώθει απόλυτα εξοικειωμένος με τις καινοτομίες και εξελίξεις που χαρακτηρίζουν το Portland του 21ου αιώνα.

    Πρεμιέρα Πέμπτη 25 Ιουνίου 21:50

    https://www.youtube.com/watch?v=BgPUO2XlcA8

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles