19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Bang Fit: το Pornhub θέλει να σε βοηθήσει να γυμναστείς

    Εάν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο είναι καλό το Pornhub, αυτό δεν είναι ότι αποτελεί ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη δουλειά, αλλά ότι κάνει τα πάντα για να του δώσουμε σημασία. Η τελευταία προσπάθεια της εταιρίας να μας θυμίσει πως μπορούμε να γυμναστούμε, έρχεται με το Bang Fit, μια πλατφόρμα γυμναστικής για smartphone. Η ιδέα τους βασίζεται στο γεγονός ότι το να πέφτεις κάτω και να λερώνεσαι είναι καλύτερος τρόπος να γυμναστείς από το να ακούς τις συμβουλές ενός γυμναστή. Συν το γεγονός ότι σε κρατάει χαλαρό και συνδεδεμένο με το ταίρι σου!

    rfehgtk

    Πολύ απλά μπες στο site του Bang Fit από τον desktop σου και ανέφερε αν είναι ένας, δύο ή ακόμα και τρεις παίχτες οι οποίοι θα μπουν στο παιχνίδι σήμερα για να γυμναστούν. Μέτα κατεύθυνε τον browser του κινητού σου στην mobile έκδοση του site και χρησιμοποίησε τον κωδικό που σου δόθηκε για να τα συνδέσεις. Καθώς το κινητό θα μετράει τις κινήσεις σου, θα μαζεύεις πόντους και θα προβάλλεται στην οθόνη του desktop σου ένα porn video.

    Το κινητό μετράει πόντους καθώς κινείσαι, οπότε να το έχεις κοντά στο σώμα σου. Η εταιρία σε συμβουλεύει ότι το καλύτερο σημείο για να το έχεις είναι κοντά στη κοιλιά σου, οπότε μια ζώνη θα σου έλυνε το πρόβλημα.

    Δείτε το βίντεο:

    https://www.youtube.com/watch?v=DUFjNiusLEw

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles