20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος ο Batman για τον Superman στο Dawn of Justice

    Aυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο fight choreographer Guillermo Grispo που μετράει πάνω από 30 ταινίες στο ενεργητικό του. Conan, Wolverine και Kick-Ass είναι ορισμένα μόνο από τα διάσημα φιλμ που βοήθησε να αποκτήσουν την σωστή action διάσταση, και όπως αποκάλυψε λοιπόν στο Batman News θα βοηθήσει τον Batman να δείξει την action πλευρά του περισσότερο από ποτέ στο επερχόμενο Batman v Superman: Dawn of Justice.

    batman-v-superman-dawn-of-justice

    “Πολλοί πιστεύουν πως ο Batman δεν θα είχε καμία ελπίδα και πως ο Superman θα τον διέλυε σαν έντομο” είπε ο Grispo τονίζοντας όμως πως δεν θα είναι έτσι τα πράγματα. Το κοινό μπορεί να πιστεύει πως ο Superman έχει το πλεονέκτημα, ωστόσο η εξέλιξη της ταινίας θα οδηγήσει στην αναμέτρηση με τον δικό της ευφυή τρόπο και τον Batman να φαντάζει πιο δυνατός από ποτέ.
    Ο Grispo τόνισε πως σ’ αυτό το φιλμ θα δει τον Batman να πολεμάει με τον τρόπο που πάντα ονειρευόταν να τον δει στη μεγάλη οθόνη. Ακόμα και στην τριλογία του Christopher Nolan, αν και ο Grispo σέβεται απόλυτα τον μεγάλο σκηνοθέτη, δεν είδε τον Batman να εκμεταλλεύεται την action πλευρά του και το στυλ των πολεμικών τεχνών στο σημείο που μπορεί να το κάνει και του ταιριάζει ως φιγούρα. Αυτό είναι ένα κομμάτι που ο “action maestro” Zack Snyder (300, Sucker Punch, Man of Steel) φαίνεται πως θα δώσει μεγαλύτερο βάρος, προσέχοντας περισσότερο τις τεχνικές λεπτομέρειες της “χορογραφίας” της μονομαχίας.
    Μένει να δούμε τι έχουν ετοιμάσει αυτοί οι δύο για τον Ben Affleck από την στιγμή που θα βάλει την στολή του Batman και θα σταθεί απέναντι στον Henry “Superman” Cavill. Θυμίζουμε πως η ταινία θα προβληθεί στις 25 Μαρτίου του 2016.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles