16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο trailer του Batman V Superman: Dawn of Justice κυκλοφόρησε και είναι τρελά επικό!

    Μπορεί το trailer του Captain America: Civil War να τράβηξε πρόσφατα πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, όμως μέσα στο 2016 περιμένουμε και μία ακόμη δυνατή superhero movie, η οποία δεν είναι άλλη από το Batman V Superman: Dawn of Justice.  Στη νέα επική ταινία από το σύμπαν της DC, Batman και Superman βρίσκονται αντιμέτωποι σε μία επικών διαστάσεων σύγκρουση, η οποία θα κρίνει το μέλλον του πλανήτη μας!

    Batman V Superman 2

    Ο Henry Cavill επιστρέφει ως Superman στο Dawn of Justice και ο ρόλος του Batman ανήκει στον Ben Affleck, ο οποίος μπορεί να εισέπραξε την γκρίνια των fans για την επιλογή του, όμως με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής φαίνεται αρκετά πειστικός στο ρόλο του. Βλέποντας το νέο trailer, αυτό που τραβάει την προσοχή αμέσως είναι σίγουρα η σκοτεινή ατμόσφαιρα, ενώ την παράσταση κλέβουν οι Lex Luthor (Jesse Eisenberg) αλλά και η sexy και δυναμική Wonder Woman (Gal Gadot), η οποία αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του story. Προς το τέλος του trailer κάνει την εμφάνιση του και ο «κακός» της υπόθεσης Doomsday, ο οποίος σπέρνει τον όλεθρο και την καταστροφή. To Batman V Superman: Dawn of Justice αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 24 Μαρτίου 2016 και κάτι μας λέει ότι θα αποτελέσει μία από τις πιο δυνατές ταινίες της χρονιάς που έρχεται… Δείτε το trailer και θα καταλάβετε το γιατί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles